warsztat 24h Wałbrzych?
- qoocam
- Użytkownik
- Auto:: 1,9 TDI AVQ
- Imię:: Kamil
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
warsztat 24h Wałbrzych?
Witajcie, mam nietypową sprawę. W czwartek (boże cialo) wybieram sie do Wałbrzycha obejrzeć i być moze zakupić autko dla żony
Niestety, ale to jedyny dzien wolny jakim dysponuję a obawiam się, że bedzie kłopot ze znalezieniem w tym dniu jakieś opcji na zbadanie autka od spodu. Orientujecie się czy w takim dniu jest w Wałbrzychu możliwość skorzystania z usług jakiejś stacji diagnostycznej? Ewentualnie, wystarczy możliwość wjazdu na kanał. Będę wdzięczny za sugestie 
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Re: warsztat 24h Wałbrzych?
http://forum.gazeta.pl/forum/w,168,1259 ... w.html?v=2
Trochę stare info, ale może aktualne.
Wg mnie nic prywatnego nie znajdziesz czynnego, chyba że sprzedający prowadzi warsztat...
Trochę stare info, ale może aktualne.
Wg mnie nic prywatnego nie znajdziesz czynnego, chyba że sprzedający prowadzi warsztat...
- qoocam
- Użytkownik
- Auto:: 1,9 TDI AVQ
- Imię:: Kamil
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: warsztat 24h Wałbrzych?
Veni Vidi Vici
W tej trudnej dla mnie sytuacji (Boże Ciało), gdzie praktycznie niemożliwe było znalezienie podnośnika, kanału, a nawet wyższego krawężnika... jak zwykle, najbardziej pomocna okazała się Państwowa Straż Pożarna!
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować Panom Strażakom, którzy pełnili służbę w dniu 04.06.2015 r. w Jednostce PSP w Wałbrzychu. Byli tak mili, że udostępnili mi najazd celem oględzin spodu auta.
I tym sposobem uradowałem swoją małżonkę nowiutkim, używanym VW POLO
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować Panom Strażakom, którzy pełnili służbę w dniu 04.06.2015 r. w Jednostce PSP w Wałbrzychu. Byli tak mili, że udostępnili mi najazd celem oględzin spodu auta.
I tym sposobem uradowałem swoją małżonkę nowiutkim, używanym VW POLO