W koncu przyszedl taki czas...

Problemy ogólne, które nie pasują do innych tematów.
rossi2106
Przeglądacz
Auto:: 1,9 TDI AVQ
Imię:: Marek
Podziękował: 13 razy
Otrzymał podziękowań: 9 razy

W koncu przyszedl taki czas...

Post autor: rossi2106 »

....aby sie pozegnac.tydzien temu pozegnalem mojego tourana i na razie jezdze innym autem.pisze na razie bo byc moze za 1-2 lata wroce do niego.to chyba najlepsze auto jakie dotychczas mialem[a mialem ich ze 20 :D ]-ale przez 2 lata posiadania zmienilo sie calkowicie moje zycie.przeprowadzilem sie do nowego domu i wszedzie mam bardzo blisko.tym samym sens posiadania diesla byl mocno dyskusyjny.poza tym auto wkroczylo w wiek w ktorym europejskie pelne assistance jest b.drogie-a jest mi ono niezbedne gdy jade do Polski.touran ktory mnie interesuje jest na razie za drogi dla mnie wiec mysle ze za te 2 lata cena bedzie odpowiednia.przez te 2 lata mialem tylko awarie czujnika ESP oraz sprzegielka na alternatorze.oby wszystkie moje nastepne auta byly tak awaryjne :brawa: chce podziekowac ludziom z tego forum-byliscie bardzo pomocni :piwo:
i to tyle :19:
p.s.jako ciekawostke powiem ze nowy nabywca VW[amerykanin zreszta] po ujechaniu mniej wiecej 15 km zatankowal benzyne :omatko: auto przezylo ale po kilkunastu km jazdy na benzynie pewnie juz nie bedzie tak trwale .sprawdzilo sie powiedzenie-"my amerykanie mamy swoje zasady" :haha:
ODPOWIEDZ