Dolny Śląsk wzloty spoty

Dział dotyczący spotkań regionalnych
Awatar użytkownika
Letis
Użytkownik
Auto:: Touran 2.0 AZV 2003
Imię:: Paweł
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy
Kontakt:

Re: Dolny Śląsk wzloty spoty

Post autor: Letis »

Niedziela?
Obrazek
Awatar użytkownika
bartez55
Auto:: Touran 2.0 TDI [CFHC]
Imię:: Bartek
Podziękował: 39 razy
Otrzymał podziękowań: 102 razy

Post autor: bartez55 »

W przyszłą niedzielę nie dam rady.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
WROC1975
Użytkownik
Auto:: Touran 1.9 1T1 105KM 2004
Imię:: Robert
Podziękował: 74 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy

Post autor: WROC1975 »

pewnie już po 1 listopada - jakaś sobota, niedziela
wszystko ma swoje priorytety ...
Awatar użytkownika
Jacekp54
Zaawansowany
Auto:: VW Touran '03 1.9 AVQ
Imię:: Jacek
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 65 razy

Post autor: Jacekp54 »

Hmmm... Spot z rybką... Tego chyba jeszcze w TKP nie było :P

Mi również pomysł się podoba, ale jak tam wygląda sprawa zielonych w temacie łowienia? :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek REMONT WIZUALNY >> CZ. 1 CZ. 2
Awatar użytkownika
dymek
Przeglądacz
Auto:: vw touran 1.6 FSI 2006
Imię:: Tomek
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: dymek »

Pojedziesz,zobaczysz :D Byle by było dużo chętnych.Miejsce bardzo urokliwe.Myślałem też o kompleksie Riese-Walim,Rzeczka itd.,ale tam parking zbyt daleko i zaplecze gastronomiczne nie takie :? Zróbmy może jakieś wstępne rozeznanie,ile osób było by ewentualnie chętnych?Może lider grupy by się tym zajął? :uklon:
Awatar użytkownika
Jacekp54
Zaawansowany

Rozeznanie to nie problem, wystarczy stworzyć posta w dziale Spoty Regionalne z odpowiednimi informacjami. I ludzie będą wpisywać się na "listę".

Ale wypadało by już ustalić co nieco odnośnie terminu (nawet jakieś widełki można strzelić i wybrać najlepszy termin), bo miejsce jak widzę już mamy...

Ewentualnie mogę się tym zająć ;)

Choć przydał by się ktoś na zasadzie "łącznika" z miejscem docelowym (ktoś kto ma tam w miarę blisko, albo dobrze je zna) i mógł by ogarnąć co i jak.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dymek
Przeglądacz

Niestety czas działa na naszą niekorzyść.Warunki atmosferyczne coraz gorsze.posiedzieć przy ognisku,a w pomieszczeniu,to wielka różnica,choć z tego co sobie przypominam przynajmniej w jednej z sal jest kominek :D Jeśli tylko Jacku masz ochotę się tym zająć,jestem za :super: Najważniejsze by zgromadzić jak największą liczbę klubowiczów(niekoniecznie tylko z Dolnego Śląska)
Awatar użytkownika
Letis
Użytkownik
Auto:: Touran 2.0 AZV 2003
Imię:: Paweł
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy
Kontakt:

Post autor: Letis »

Tak na szybkosci napisze. 80km to nie duzo ale aura za oknem raczej nie bedzie sprzyjac do lowienia.... no chyba ze ktos to lubi ::) Ja bym proponował jednak jeszcze się spotkać tu we wrocku i jak wypali to wtedy pomyśleć o jakimś wypadzie nawet połączonym z noclegiem gdzieś w gòry itp.
Obrazek
Awatar użytkownika
dymek
Przeglądacz

Letis pisze:Tak na szybkosci napisze. 80km to nie duzo ale aura za oknem raczej nie bedzie sprzyjac do lowienia.... no chyba ze ktos to lubi ::) Ja bym proponował jednak jeszcze się spotkać tu we wrocku i jak wypali to wtedy pomyśleć o jakimś wypadzie nawet połączonym z noclegiem gdzieś w gòry itp.
Samo łowienie to tak naprawdę czysta formalność w betonowym baseniku Pawle :) Zobacz zdjęcia,da Ci to pewne wyobrażenie o tym miejscu http://rudatoniekolor.com/pstrag-zlota-woda/
dlugi66
Przeglądacz
Auto:: Opel Zafira C
Imię:: Jarek
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: dlugi66 »

dymek pisze:Pojedziesz,zobaczysz :D Byle by było dużo chętnych.Miejsce bardzo urokliwe.Myślałem też o kompleksie Riese-Walim,Rzeczka itd.,ale tam parking zbyt daleko i zaplecze gastronomiczne nie takie :? Zróbmy może jakieś wstępne rozeznanie,ile osób było by ewentualnie chętnych?Może lider grupy by się tym zajął? :uklon:
Może na lidera tego spotkania wybierzemy Jacekp54 on zawsze jest na miejscu i chętnie udziela się, jak myślicie a wstępne rozeznanie już chyba ktoś zrobił kto mieszka najbliżej i już tam był
strażak-emeryt
Awatar użytkownika
Jacekp54
Zaawansowany

No niestety lato się skończyło i musimy pogodzić się z jesienią... Dlatego myślę że warto skupić się na jakimś miejscu, w którym pogoda nie będzie w stanie zepsuć nam planów, jeżeli jednak chcemy żeby na spocie pojawiło się jak najwięcej osób trzeba znaleźć jakiś złoty środek na który pojadą wszyscy, bo jak skupimy się na sobie to przyjadą 3 auta i tyle tematu. Narazie mamy dwie propozycje:

1) Łomnica i rybki
2) Bielany Wrocławskie

Było by fajnie jakby ktoś jeszcze się wypowiedział, która wersja najlepiej wam odpowiada? A może macie jakąś swoją propozycję wartą rozważenia?

Osobiście uważam że Łomnica jest dobrą propozycją, ale na lato, jako takie odstępstwo od typowych spotów, na chwilą obecną trzeba skupić się na jakimś miejscu gdzie mamy możliwość schowania się przed marną pogodą, a zarazem nie uciekamy od naszych aut, które jakby nie patrzeć są głównym punktem programu :lol: , dlatego najlepszą propozycją będzie jakiś zadaszony parking w centrum handlowym, gdzie będzie można spędzić chwilę przy autach, (pogadać, popatrzeć, pomodzić coś ewentualnie) a później wspólnie wybrać się na jakąś kawę/obiad czy cokolwiek żeby na spokojnie porozmawiać. Ale to jest oczywiście moje zdanie do dowolnej interpretacji, no i tak jak już wyżej wspomniałem zależy mi na tym aby każdy podzielił się swoim zdaniem żeby wspólnymi siłami wybrać najlepszą opcję.
Obrazek
Obrazek
macszl
Przeglądacz
Auto:: Touran, 2.0 tdi, 2014
Imię:: Maciek
Podziękował: 8 razy

Post autor: macszl »

Ja czekam na rozwinięcie tematu ;) .
Awatar użytkownika
bartez55
Auto:: Touran 2.0 TDI [CFHC]
Imię:: Bartek
Podziękował: 39 razy
Otrzymał podziękowań: 102 razy

Post autor: bartez55 »

Jacekp54 pisze:No niestety lato się skończyło i musimy pogodzić się z jesienią... Dlatego myślę że warto skupić się na jakimś miejscu, w którym pogoda nie będzie w stanie zepsuć nam planów, jeżeli jednak chcemy żeby na spocie pojawiło się jak najwięcej osób trzeba znaleźć jakiś złoty środek na który pojadą wszyscy, bo jak skupimy się na sobie to przyjadą 3 auta i tyle tematu. Narazie mamy dwie propozycje:

1) Łomnica i rybki
2) Bielany Wrocławskie

Było by fajnie jakby ktoś jeszcze się wypowiedział, która wersja najlepiej wam odpowiada? A może macie jakąś swoją propozycję wartą rozważenia?

Osobiście uważam że Łomnica jest dobrą propozycją, ale na lato, jako takie odstępstwo od typowych spotów, na chwilą obecną trzeba skupić się na jakimś miejscu gdzie mamy możliwość schowania się przed marną pogodą, a zarazem nie uciekamy od naszych aut, które jakby nie patrzeć są głównym punktem programu :lol: , dlatego najlepszą propozycją będzie jakiś zadaszony parking w centrum handlowym, gdzie będzie można spędzić chwilę przy autach, (pogadać, popatrzeć, pomodzić coś ewentualnie) a później wspólnie wybrać się na jakąś kawę/obiad czy cokolwiek żeby na spokojnie porozmawiać. Ale to jest oczywiście moje zdanie do dowolnej interpretacji, no i tak jak już wyżej wspomniałem zależy mi na tym aby każdy podzielił się swoim zdaniem żeby wspólnymi siłami wybrać najlepszą opcję.
Zgadzam się z Jackiem, dobrze byłoby żebyśmy mogli posiedzieć przy samochodach a potem wyskoczyć na jakieś kawę/obiad.
dlugi66
Przeglądacz
Auto:: Opel Zafira C
Imię:: Jarek
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: dlugi66 »

z tego co widzę to zostało centrum handlowe w Bielanach Wr. (zadaszenie jest - Ikea a zjeść lub napić się kawy też nie ma problemu, dużo tam tego). Faktycznie może te rybki na pięknym łonie natury, wśród zieleni zostawmy na wiosnę lato, jak już będzie ciepło. Został do uzgodnienia termin.
strażak-emeryt
Awatar użytkownika
WROC1975
Użytkownik
Auto:: Touran 1.9 1T1 105KM 2004
Imię:: Robert
Podziękował: 74 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy

Post autor: WROC1975 »

dlugi66 pisze:z tego co widzę to zostało centrum handlowe w Bielanach Wr. (zadaszenie jest - Ikea a zjeść lub napić się kawy też nie ma problemu, dużo tam tego). Faktycznie może te rybki na pięknym łonie natury, wśród zieleni zostawmy na wiosnę lato, jak już będzie ciepło. Został do uzgodnienia termin.
Tak prawdę mówiąc to i ja się przychylam do parkingu Ikea - rybki - wiosna , lato - zawsze to przyjemniej. Niech ktoś zapoda jakąś sobotę albo niedzielę pewnie w listopadzie i się wpisujemy :drinks:
wszystko ma swoje priorytety ...
ODPOWIEDZ