generalnie z zadaszonym miejscem dla aut będzie kiepsko najlepiej jakby spadł śnieg , bez deszczu to by była gitara bo lepiej nawet połazić po śniegu jak w deszczu popytam brachola mieszka w Lubinie może coś doradzi
Krytych miejsc w Legnicy, czy Lubinie jak na lekarstwo jest dla grupki aut. Sklepowe/galeriowe w weekendy zawalone a inne jakoś mi nie przychodzą do głowy. Może coś w innym miejscowościach dolnegośląska jest? Ale zapowiadaja śnieg od weekendu to jakby nie padał deszcz od razu to można pod gołym niebem zrobić
A jak wygląda sprawa w Polkowicach ? Może tam by się coś znalazło ?
A jeśli chodzi o lubińską Kuprum Arenę, musielibyśmy rozmawiać z tamtejszym zarządem, może by nam coś zarezerwowali
W Polkowicach nic nie ma zadaszonego niestety, a za rezerwacje miejsc to pewnie Cuprum Arena by sobie krzyknęła sporo pieniędzy o ile w ogóle by się na coś takiego zgodzili, także dalej w kropce jesteśmy...
szukajcie jakiegoś hangaru,czasem jakieś puste stoją ;-)albo się z kimś dogadać nawet.,widzieliście jak ci z touran.de sobie wykombinowali ;-) normalnie bajka;-)
Sorki nie bardzo mam czas ostatnio. Pytałem w Cuprum Arena o parking ale nikt nie potrafił mi powiedzieć z kim mam rozmawiać konkretnie o "Parkingu".
Jeszcze podzwonię może w końcu coś się wyjaśni.