Cesarz pisze:mariano-18 pisze:Kolego a gdzie przebywasz w Norwegii
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Przecież ma napisane STAVANGER
tak a dokładniej Sandnes
Piotr1979 pisze:Fajnie.
Jedyneczka i najmłodszy model. Poprosimy o opis wrażeń, porównanie dwóch modeli, spostrzeżenia, uwagi itd.
wrażenia jak to w nowym autku bardzo fajnie się jeździ ten egzemplarz miał małe wyposażenie navi brak ,tel bez sms ,nie było park asistans ani nawet panoramy ale w radiu była opcja której nie rozgryzłem app connect (lub jakoś tak ) nie mogłem się połączyć z tym,kamera wsteczna super pokazuje ,licznik super 3d siedzenia też eleganckie składane lusterka tak lekko do góry fajna sprawa w przednich drzwiach ambient bardzo ładnie to się wieczorem prezentuje ,światła skrętne bardzo fajnie to widać jak się jedzie skrzynia dsg fajnie pracuje ,miałem benzynke 1,4 150 hk jakoś to idzie ale za mało jak dla mnie w grudniu mam dostać 2.0 190 hk ,start/stop przy benzynie prawie nie wyczuwalny że gaśnie i zapala ,fajna kiera leciutko kręci się,ogólnie wygląd w środku ładny a zewnątrz też ,nie trzeba ściągać schowka żeby dostać się do obd teraz na wierzchu jest i tam też jest minus bo jak sie tam schyla to już kable widać jak na 2016 mogli się bardziej postarać ,i dziś przesiadłem się spowrotem do dzidziusia głośnego silnika hehe ale go nieoddam