Touran wycieraczki
-
Kopiec25
- Początkujący
- Auto:: 2,0tdi touran
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
Touran wycieraczki
Witam mam problem z wycieraczkami mam 2 ślimaczki wvtouranie 03 wariuje chodzą na jednym biegu tylko normalnie czasowki nie działają lin jest dobry między nimi potrafią podczas pracy całkowicie przestać działać a po godzinie czasami po dniu zaczynają chodzić tylko na jednym biegu co ważne przy domkinieciu się niedomykaja muszę gałka raz w Dul dac wtedy się domyka pomyślcie bo wariuje z nimi nikt nie wie oco chłodzi komp nie pokazuje nic
- turek
- Specjalista
- Auto:: Alhambra 7n,Ibiza 6j
- Imię:: Michal
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
Re: Touran wycieraczki
Sorry, nie wiem jak inni koledzy ale mnie głowa rozbolała od czytania tego,domyślam się ze wariują przednie wycieraczki
zajrzyj tez do dzialu powitalnia
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 118 razy
- Otrzymał podziękowań: 700 razy
- WROC1975
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9 1T1 105KM 2004
- Imię:: Robert
- Podziękował: 74 razy
- Otrzymał podziękowań: 39 razy
kolego - spacewalker i turek próbują Ci dać do zrozumienia , że z tego co piszesz albo jak piszesz nie bardzo da się cokolwiek zrozumieć - nikt tu nie wymaga pisania nienaganną polszczyzną czy tez rymów
ale zanim coś wrzucisz to to najpierw przeczytaj ...
wszystko ma swoje priorytety ...
-
Kopiec25
- Początkujący
- Auto:: 2,0tdi touran
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
A teraz rozumiem nieraz jak szybko pisze słownik pod mienia wyrazy pomału już tłumaczę Panowie ma turanka mam 2 silniki wycieraczek i wariuja se hodza tylko na jednym biegu jeszcze często jest tak ze pochodzą z pół godz i stają a po godzinie znowu chodzą czyscilem tulejki smarowalem i to samo cały czas
-- Śr gru 30, 2015 11:59 --
Brak słów sprawdzałem jeszcze kabel lin pomiędzy wycieraczkami ale jest dobry podłączenie pod kompa niema problemu a niedzialaja
Brak słów sprawdzałem jeszcze kabel lin pomiędzy wycieraczkami ale jest dobry podłączenie pod kompa niema problemu a niedzialaja
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 118 razy
- Otrzymał podziękowań: 700 razy
osz k***** powiem tak, to już lepiej pisz szybko by słownik podmieniał te wyrazyKopiec25 pisze:A teraz rozumiem nieraz jak szybko pisze słownik pod mienia wyrazy pomału już tłumaczę Panowie ma turanka mam 2 silniki wycieraczek i wariuja se hodza tylko na jednym biegu jeszcze często jest tak ze pochodzą z pół godz i stają a po godzinie znowu chodzą czyscilem tulejki smarowalem i to samo cały czas