TV 32 cale

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
wkpwojtek
Zaawansowany
Auto:: Touran,2.0 BKD, 2005
Imię:: Wojtek
Podziękował: 95 razy
Otrzymał podziękowań: 67 razy

Re: TV 32 cale

Post autor: wkpwojtek »

PIOTREL pisze:Może i ceny nie są niskie ale może porównasz TV :)
Oczywiście, że na żywo porównam ;-)
Wojtek
kompadros
Przeglądacz
Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
Imię:: Krzysiek
Podziękował: 207 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy

Post autor: kompadros »

Wojtek też polecę Ci Samsunga. U mnie jeszcze stoi taki trochę już stary bo 28". Ale działa bez zarzutu. Zamierzam w przyszłości niedalekiej wymienić, też raczej będzie Samsung. Natomiast teściowa 2 lata temu kupiła Panasonica (plazmę). Telewizor już ma problemy z zasilaczem. Czasami po wyłączeniu wtyczki z gniazdka trzeba kilka godzin odczekać aby się uruchomił.
Specjalista
Auto:: Touran 2.0
Imię:: Tomasz
Podziękował: 68 razy
Otrzymał podziękowań: 70 razy

Post autor: wujo_sam »

Ciekawostkę z telewizji wiedziałem i przekazałem :D powiem ze byłem zaskoczony po tym programie. Osobiście podoba mi się Samsung Curved 55" i choruje na niego :D W domu w PL mam sprzety Samsunga i jestem mega zadowolony wiec moja opinia nie bedzie obiektywna. Wydaje mi się iż powinieneś porównać cenę do parametrów i tyle a czy to jest Sony Sanyo czy Samsung to już marka nie będzie istotna bo możesz kupić np tesco brand w cenie 1500 pln który będzie bił parametrami inne znane marki. Myślę że koledzy co w tym siedzą po określeniu przedziału cenowego napewno pomogą coś fajnego wybrać.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Awatar użytkownika
PIOTREL
Expert
Auto:: 2.0 173Ps BMM mod 2008
Imię:: Piotr
Podziękował: 64 razy
Otrzymał podziękowań: 108 razy

Post autor: PIOTREL »

Są producenci co robią telewizory dla innych, zależy na jaki rynek i do jakiej sieci. Swego czasu Daewoo robiła w Polsce dla siebie telewizory, dla Panasonica i do Niemiec do marketów. Nic mnie nie jest w stanie zdziwić.
Awatar użytkownika
wkpwojtek
Zaawansowany

kompadros pisze:Wojtek też polecę Ci Samsunga.

Mam dwa telewizory Panasonica, jeden 8 letni 50 cali plazma, a drugi roczny 40 cali led. Oba sprawują się super. 8 letnia plazma śmiga bez zarzutu, włączana jest rano i gaszona wieczorem, i nigdy z nią się nic nie działo. Dziś już nie patrzę na markę.
Miałem przygodę z napędem cd w komputerze i podczas zakupu pan w sklepie powiedział mi tak. Panie czy to Sony czy to LG, czy inny producent spójrz pan gdzie to zostało wyprodukowane. Sprawdziłem gdzie no i Made In China. hehe. Wniosek jest taki, ma być sprawdzony model, a czy on się nazywa tak czy siak nie ma znaczenia. Na koniec dodam, że wybrałem SAMSUNGA. Mam nadzieję, że córka będzie zadowolona ;-). Dziękuje wszystkim za rady, bo gdyby nie ta dyskusja zakupiłbym pewnie panasonica.
Wojtek
Awatar użytkownika
PIOTREL
Expert
Auto:: 2.0 173Ps BMM mod 2008
Imię:: Piotr
Podziękował: 64 razy
Otrzymał podziękowań: 108 razy

Post autor: PIOTREL »

Cieszę się, że choć w małym stopniu mogłem pomóc. :bry:
Awatar użytkownika
wkpwojtek
Zaawansowany

telewizor kupiony. Samsung UJ32E5500 jest fajny. Obraz super, dźwięk też ok. Przeglądarka, wejście usb, hdmi itd wszystko sprawuje się bez zastrzeżeń. Jakby ktoś chciał kupić 32 calowy tv to ja polecam w/w model.
Wojtek
ODPOWIEDZ