Witam
Mam pytanie odnośnie jakości filtrów firmy Kraft. Zakupiłem drugi samochód i chcę wymienić filtry. Znalazłem w przyzwoitej cenie zestawy tej firmy 4szt. Zastanawiam się nad zakupem. Nie chciałbym jednak kupić jakiegoś badziewia. Jak to się ma do np. Filtrona?
Filtry firmy Kraft i Filtron jaka jakość.
- Mefju
- Użytkownik
- Auto:: OCTAVIA III CKFC
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
Re: Filtry firmy Kraft i Filtron jaka jakość.
Firma kraft to brand sieci hurtowni Inter Team, generalnie jakość produktów z krainy ryżu, jeśli już chcesz kupić coś tańszego to kup Filtrona.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.9TDI BLS
- Imię:: Mirek
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Tez polecam Filtrona !
Kiedyś wymieniałem znajomemu filtry a kupił je w ASO i byłem zaskoczony bo tez był to Filtron z znaczkiem VW.
Kiedyś wymieniałem znajomemu filtry a kupił je w ASO i byłem zaskoczony bo tez był to Filtron z znaczkiem VW.
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 678 razy
Chyba tylko powietrza... a paliwa oleju to zdecydowanie jakiś Mann lub Hengst... Co by się nie rozpuściłyalexander15 pisze:Tez polecam Filtrona !

- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 678 razy
Witam... mann, hengst, knecht... może być mix tych firm ważne żeby była dobra cena i ma być firmaPIOTREL pisze:Witaj Tomku. Liczyłem na Twój głos. A Ty co polecasz?