bartez55 pisze:Regenerowałeś turbo czy kupiłeś używane?
Regeneracja. Przyjechało kurierem i ten sam kurier zabrał moje. Nie wiem czy dobrze zregenerowane czy nie, bo montaż dopiero jutro (dziś na służbie jestem). Do Turbiny dołączone wykres z wyważania i regulacji. Jestem dobrej myśli. Bez powodu nie dawałby gwarancji na 24 miesiące. Z tego co powiedział szef robią na częściach MELETT i jeszcze jakiejś(nie pamiętam).
Cena 670 złotówek.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem ;-)
bartez55 pisze:Regenerowałeś turbo czy kupiłeś używane?
Regeneracja. Przyjechało kurierem i ten sam kurier zabrał moje. Nie wiem czy dobrze zregenerowane czy nie, bo montaż dopiero jutro (dziś na służbie jestem). Do Turbiny dołączone wykres z wyważania i regulacji. Jestem dobrej myśli. Bez powodu nie dawałby gwarancji na 24 miesiące. Z tego co powiedział szef robią na częściach MELETT i jeszcze jakiejś(nie pamiętam).
Cena 670 złotówek.
Dzisiaj odebrałem 2 silniczki 3GEN na tył
produkcja USA/DE. Jutro możliwy montaż.
Ps.przód już założony pod składane i podświetlane lusterka.
Ps.i piszę obrazu że P&P to se neda! !!!!!! Przy podmianie wszystkich Gateway zwariował. Widocznie Golfina ma inaczej podpięte wszystko.
Załączniki
Ostatnio zmieniony pt lut 12, 2016 10:19 przez hagio, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem co myśleć. ...Na pierwszy rzut oka dywaniki wykonane super.Jakikolwiek numer jest tylko i wyłącznie na dywaniku kierowcy.Welur gruby co widać na foto.Ale czy to oryginały. ....? Sprzedający okazał się nie z Poznania tylko 86-300 Grudziądz.Cena 40+20
hagio pisze:Nie wiem co myśleć. ...Na pierwszy rzut oka dywaniki wykonane super.Jakikolwiek numer jest tylko i wyłącznie na dywaniku kierowcy.Welur gruby co widać na foto.Ale czy to oryginały. ....? Sprzedający okazał się nie z Poznania tylko 86-300 Grudziądz.Cena 40+20
To moje rejony, faktycznie jest w Grudziądzu firma która szyje dywaniki dla volkswagena, tylko nie sprzedają ich (robią pod zamówienie tylko dla salonów) Pewnie sprzedający podpier......... i dla tego wpisał inną miejscowość i nie chciał odbioru osobistego
hagio pisze:Nie wiem co myśleć. ...Na pierwszy rzut oka dywaniki wykonane super.Jakikolwiek numer jest tylko i wyłącznie na dywaniku kierowcy.Welur gruby co widać na foto.Ale czy to oryginały. ....? Sprzedający okazał się nie z Poznania tylko 86-300 Grudziądz.Cena 40+20
To moje rejony, faktycznie jest w Grudziądzu firma która szyje dywaniki dla volkswagena, tylko nie sprzedają ich (robią pod zamówienie tylko dla salonów) Pewnie sprzedający podpier......... i dla tego wpisał inną miejscowość i nie chciał odbioru osobistego
Nie wnikam skąd to miał.Cena atrakcyjna więc brałem.Skoro szyją w G-dzu dla VW to nie może być lipa
Ps.widzę że nie tylko dla VW szyją bo ma jeszcze do innych marek dywaniki na OLX
tiguana ,insigni,astry j altea megane3 citroen c3 clio3 peugeot207/308 208