Myślałem, że.....
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Myślałem, że.....
Do założenia tego tematu skłoniła mnie wypowiedź kolegi "rekin".
Tu Zobacz
Czy rzeczywiście wszyscy już WSZYSTKO wiedzieli zapisując się do tego forum??
Myślałem, że FORUM jest właśnie po to, aby pomóc, podpowiedzieć, doradzić...
Nie szydzić, czy pokazywać wszystkim "nie znasz się".
Chylę czoła przed osobami, które pomagają i doradzają pokazując swój POTĂŻNY zasób wiedzy!
Ale ze mnie jest po prostu noob i po to się tu zapisałem, aby dowiedzieć się czego nie robić!
Co i jak robić robić najlepiej!
A więc koledzy, deko więcej wyrozumiałości...
Z poważaniem
NOOB
Eljot
Tu Zobacz
Czy rzeczywiście wszyscy już WSZYSTKO wiedzieli zapisując się do tego forum??
Myślałem, że FORUM jest właśnie po to, aby pomóc, podpowiedzieć, doradzić...
Nie szydzić, czy pokazywać wszystkim "nie znasz się".
Chylę czoła przed osobami, które pomagają i doradzają pokazując swój POTĂŻNY zasób wiedzy!
Ale ze mnie jest po prostu noob i po to się tu zapisałem, aby dowiedzieć się czego nie robić!
Co i jak robić robić najlepiej!
A więc koledzy, deko więcej wyrozumiałości...
Z poważaniem
NOOB
Eljot
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Może i mogłeś, ale nie powinieneśEljot pisze:admin pisze:Ale czy ktokolwiek w tamtym temacie z kogoś szydził?Mogłem to tak odebrać??admin pisze:Ja o DSG takie rzeczy czytałem przed kupnem auta

- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Myslę ze jak na szydzenie z kogos to mozna by się było bardziej popisac znajomością wyrazów.
Ostatnio na jednym forum do mnie pisął - ponoc mechanik z 45 letnim doświadczeniem i się pytał co wymieniac itp - bo jego prakryka mówi mu ze itp.... Powiedzialem mu ze jak 45 lat praktyki to on powinien dawac rade i byc obyty z tematem a nie pytac co i jak i na poczatku stawiac " bo ja ze swoimi 45latami praktyki .....
Ale do tematu - jest ok bo podziekowałes za udzielenie odp. Czasem jednak warto zapytac - "czy mozna tak zrobic" i zobaczyc co inni powiedzą niz walic prosto z mostu i pisac - ja tak robie ...... i kulic uszy potem od epitetów jakie lecą
Ostatnio na jednym forum do mnie pisął - ponoc mechanik z 45 letnim doświadczeniem i się pytał co wymieniac itp - bo jego prakryka mówi mu ze itp.... Powiedzialem mu ze jak 45 lat praktyki to on powinien dawac rade i byc obyty z tematem a nie pytac co i jak i na poczatku stawiac " bo ja ze swoimi 45latami praktyki .....
Ale do tematu - jest ok bo podziekowałes za udzielenie odp. Czasem jednak warto zapytac - "czy mozna tak zrobic" i zobaczyc co inni powiedzą niz walic prosto z mostu i pisac - ja tak robie ...... i kulic uszy potem od epitetów jakie lecą

- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- rekin
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1, 9 TDI BKC , 200
- Imię:: Grzegorz
Jeśli chodzi o mnie to dojeżdżając do świateł, "staram się" jechać na tyle rozsądnie żebym właśnie nie musiał deptać mocno na hamulec, bo miałem już kilka nieciekawych przypadków z tym właśnie ostrym hamowaniem.
Myślę że u mnie to raczej przyzwyczajenie z mechanicznej skrzyni i heblowaniem ręką (dojeżdżaniem na luzie)
Dlatego jadąc dziś nie ruszałem wajchy
i starałem się stosować do Waszych wskazówek 
Myślę że u mnie to raczej przyzwyczajenie z mechanicznej skrzyni i heblowaniem ręką (dojeżdżaniem na luzie)

Dlatego jadąc dziś nie ruszałem wajchy