Muti wszędzie się przewija to
Address 42: Door Elect, Driver (J386) Labels: 3C0-959-70X-GEN4.clb
Part No SW: 3C8 959 701 HW: 3C0 959 793 C
nie mniej przyda się
Czy ktoś ma pomysł jak go zastosować w naszych autach ?do składania lusterek po zamknięciu i otwierania.
Powiem tak. Dzisiaj kupiłem inne ustrojstwo żeby zrobić składanie z pilota bez wymiany silniczków/modułów,ktore jak wiadomo są nieosiągalne lub drogie. Możliwe że w weekend będę zakładał jeśli mi wypali powstanie manual z foto relacją. Póki co koszty jakie poniosłem 96pln.
Ps.trochę duża ta płytka z linków . Ja mam zamiar zrobić to na dwóch mniejszych niezależnych układach bo nie zależy mi na synchronicznym składaniu lusterek.
witam panowie. jakiś czas temu walczyłem z wymianą lusterek w moim cross-ie 1t2 na 1t3 lewe 11 pin fotochrom prawe 13 pin.wszystko śmiga
i teraz tak .lusterko wsteczne mam org.fotochrom i chcę podłączyć do niego lewe.
jako że pracuje na częściach do grupy vw znalazłem wiązke drzwi lewą przednia właśnie z tych lusterek i faktycznie są tam kable zielony,niebieski których w zwykłej wiązce nie ma.
sprawdziłem też jakie kolory kabli wchodzą do lusterka wstecznego(tam też jest niebieski i zielony)
czy po podłączrniu tuch kabli w słupku A ZADZIAŁA TEN FOTOCHRO ?
Z GÓRY DZIEKI ZA INFO
-- Wt mar 15, 2016 21:35 --
A i jeszcze jedno. czy w moim Turku mogę uruchomić obniżanie lusterka prawego przy wbijaniu wstecznego jest 13 pinowe
Panowie,
Czy jest któryś z Was w stanie powiedzieć które sterowniki są potrzebne do składania z gałki?
Wystarczą GEN1 High? Czy GEN2 low?
Czy wszystkie 4 muszą być identyczne czy wystarczą przednie?
GEN1 współpracuje z GEN2 i na odwrót. GEN3 nie współpracuje ani z GEN1 ani z GEN2.
GEN 1 i 2 podłączane są po CAN. W GEN3 sterowniki przednie podłączane są po CAN a sterowniki tylne podłączane są pod przednie po LIN.
rzutnik pisze:GEN1 współpracuje z GEN2 i na odwrót. GEN3 nie współpracuje ani z GEN1 ani z GEN2.
GEN 1 i 2 podłączane są po CAN. W GEN3 sterowniki przednie podłączane są po CAN a sterowniki tylne podłączane są pod przednie po LIN.
Dzieki rzutnik
Jestem co raz blizej...
Czy wiadomo Wam o kims z okolic Wroclawia kto ogarnia kodowanie?