Wyślesz mi 4 zwykłe to z chęcią odeślę Tobie moje "antykradzieżowe", strasznie mnie irytują i szlag mnie trafia kiedy mam odkręcać koło, po za tym złodziej nie jest głupi jeżeli będzie chciał ukraść to nawet takie "antyzłodziejki" nie pomogą, gdyż istnieje klucz który ładnie się w nie wcina i bezproblemowo da się je wykręcić...Miki76 pisze:Dzięki muszę do nich zajechać i się potargować może się uda.Pozdrawiam
Śruby antykradzieżowe do Tourana.
-
- Użytkownik
- Auto:: VC 1.9CDTI 2007r
- Imię:: Sławek
Jest:
VC
W203 2.2CDI 140KM Elegance
W210 2.7CDI 170KM Avantgarde
VC
W203 2.2CDI 140KM Elegance
W210 2.7CDI 170KM Avantgarde
-
- Przeglądacz
- Auto:: caddy 1,9 TDI bsu
- Imię:: wojtek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
rodzaj śrub do alusów powinien określić każdy dobry wulkanizator a jak naprawdę dobry to będzie je miał na stanie i da od ręki
kupiłem u mojego wulkanizatora właśnie tak od reki tylko chyba wyszło po 7 zł za śrubę (chyba troszką drogo? nie wiem)
wiosną 2011 r. kupowałem w aso "złodzieje" do oryginalnych alu zapłaciłem około 120 zł równocześnie pamiętam że na alledrogo ceny zaczynały się od 100 zł, a za to co ja kupiłem wołali chyba ze 150 zł + przesyłka
w aso czasem bywa taniej niż na alledrogo lub za używane części na szrocie, trzeba dzwonić pytać
wiele razy już sprawdzane i często kupowane w aso bo wychodziło lepiej niż używki lub zamienniki. nie tylko w VW również w nissanie, renówce, skodzie
kupiłem u mojego wulkanizatora właśnie tak od reki tylko chyba wyszło po 7 zł za śrubę (chyba troszką drogo? nie wiem)
wiosną 2011 r. kupowałem w aso "złodzieje" do oryginalnych alu zapłaciłem około 120 zł równocześnie pamiętam że na alledrogo ceny zaczynały się od 100 zł, a za to co ja kupiłem wołali chyba ze 150 zł + przesyłka
w aso czasem bywa taniej niż na alledrogo lub za używane części na szrocie, trzeba dzwonić pytać
wiele razy już sprawdzane i często kupowane w aso bo wychodziło lepiej niż używki lub zamienniki. nie tylko w VW również w nissanie, renówce, skodzie
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0 TDI 170KM 2007
- Imię:: Krystian
- Podziękował: 14 razy
Re: Śruby antykradzieżowe do Tourana.
Witam.
A jeśli śruby antykradzieżowe mam o 5 mm za dłuższe w porównaniu do oryginałów, to w czymś przeszkadza?
A jeśli śruby antykradzieżowe mam o 5 mm za dłuższe w porównaniu do oryginałów, to w czymś przeszkadza?