witam kolegów
wybieram się do Białegostoku i będę miał 4 dni na zwiedzanie .
W związku z tym mam prośbę do miejscowych kolegów o podpowiedzi gdzie warto zawitać .
Planuję program wycieczki na 26-29--maja .
Białystok i okolice w 4 dni turystycznie
-
Damian15
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Re: Białystok i okolice w 4 dni turystycznie
Białowieża, Sioło Budy, Siemianówka, Białystok-muzeum wsi, Supraśl, Tykocin wpisuj w google miejscowości i paczaj co Ciebie zainteresuje
a przede wszystkim proponowałbym może jakiś spocik ? Jak chcesz więcej info to wal na priv 
- Alemal
- Auto:: VW Touran 1,9 TDI 2004
- Imię:: Aleksander
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Kolego poza oczywistymi miejscami typu Pałac Branickich i jego ogrody oraz muzeum ikon w Supraślu gorąco polecam wizytę w prywatnym muzeum archeologicznym w Surażu..magiczne miejsce, cudowny człowiek, piękne opowieści..nam udało się zwiedzać samotnie tylko w towarzystwie obecnego właściciela:) Jeżeli będziecie spacerować lub jeździć rowerami koniecznie kładki wśród bagien /start w miejscowości Kurowo/ Dokładniejsze informacje bez kłopotu znajdziesz w internecie.Ja i moja rodzinna od kilku lat spędzamy część wakacji w Wólce Waniewskiej w agroturystyce Chata pod lipami gorąco polecam.
Pozdrawiam Al.
Pozdrawiam Al.
-
siemion22
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2006 2.0 TDI BMM
- Imię:: Błażej
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Tak jak Alemal polecam kładki w Waniewie,przy okazji zerwany most w Kruszewie-piękne widoki rozlewiska Narwi no i ciekawa legenda na temat samego mostu do znalezienia w internecie bez problemu.Myślę że Osowiec jest także ciekawym miejscem .
- żółwik
- Użytkownik
- Auto:: turek na YETI 4x4
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
dzięki wielkie za odzew
przeglądam właśnie neta i planuję pobyt uwzględniając Wasze wskazówki tak aby każdy dzień wypełnić optymalnie Damian co do spociku to sprawa otwarta wszystko do zaplanowania .
przeglądam właśnie neta i planuję pobyt uwzględniając Wasze wskazówki tak aby każdy dzień wypełnić optymalnie Damian co do spociku to sprawa otwarta wszystko do zaplanowania .