Chyba, że kurier na czas nie przywiezie kata, wtedy trochę dłużej:-) ale za to w miłej atmosferze można pogadać :-)JacaTouran pisze:4 godziny komplet z wydechem.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Chyba, że kurier na czas nie przywiezie kata, wtedy trochę dłużej:-) ale za to w miłej atmosferze można pogadać :-)JacaTouran pisze:4 godziny komplet z wydechem.
Od tamtej pory trzymam na stanie najmniej 5 sztbartez55 pisze:Chyba, że kurier na czas nie przywiezie kata, wtedy trochę dłużej:-) ale za to w miłej atmosferze można pogadać :-)JacaTouran pisze:4 godziny komplet z wydechem.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Jak będzie coś nie tak to wyrywaj od razu, jazda bez myślenia o tym eko syfie - bezcenna.Mateusz.N pisze:Dziś będę wypalał mam 51 gram zapełnienia mam nadzieję że się wypali jak nie to wycinka mnie czeka. Ogólnie nic się nie dzieje tylko czasem przy przyśpieszeniu na 2 biegu zdarza się że delikatnie szarpnie tak jak by się przydławił. Nie wiem czy to wina dpf. Błędów nie mam oraz nic się nie pali na liczniku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Moim zdaniem szkoda turbiny, pompowtryskow i całego silnika na takie wypalanie. Załatw sprawę raz a pożądanie a nie będziesz żałował.Mateusz.N pisze:Jestem po wypalaniu, procedurę wykonałem dwa razy. W kanale 68 pozycja pierwsza w procentach podczas wypalania zeszła do 0% w pozycji drugiej Carbon mass jak miałem 51 tak mam dalej. A chyba powinno zejść do 0 czy się mylę ?

Poczytaj trochę temat:-) podpowiem, że daleko nie masz :-)Mateusz.N pisze:Potrzebuje fachowca w Warszawie albo okolicach do wyrzucenia tego badziewia. Polecicie kogoś ?
Mateusz.N pisze:Po wypalaniu dwukrotnym nic się nie stało auto jeździ tak samo. Dzięki za podpowiedzi odnośnie fachowców. A jakie negatywy niesie wypalanie ?