Panowie wyleczyliscie mine a regal granatowego. Jade jutro ogladac ego szarego. Czy na zdjeciach wyglada na NIE bitego ? Co z tymi silnikami 1.4 FSI naczytalem sie roznych dziwnych zeczy. Temat jak kupic auto tu naforum przecztalem .co patezyc przy tych benzynowych silnilach? Dziekuje
-- Pt sie 26, 2016 08:57 --
Panowie wyleczyliscie mine a regal granatowego. Jade jutro ogladac ego szarego. Czy na zdjeciach wyglada na NIE bitego ? Co z tymi silnikami 1.4 FSI naczytalem sie roznych dziwnych zeczy. Temat jak kupic auto tu naforum przecztalem .co patezyc przy tych benzynowych silnilach? Dziekuje
mavrik pisze:Witam, byłem pod Mragowem widziałem ten egzemplarz: http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-tou ... 95bd25f5b3
Miernik lakieru pokazał prawie 200 na drzwiach tylnych lewych i na błotniku prawy przód. Ja go nie wziąłem.
nie zawsze malowany znaczy bity. Ja też miałem malowane już pare elementów bo ktoś mi czymś ostrym przejechał. Dlatego bardziej patrze na spasowanie elementów i spawy. Bo malowany nie znaczy bity.
Błotnik był bardzo źle spasowany zachodzil daleko na lampę. Co do drzwi zgoda, tylko Pan z komisu mógłby coś o tym powiedzieć a stoi patrzy i durnia udaje licząc że nie zobaczysz.
Po nowym roku za niewiele wyższa cenę będą się pojawiały modele 3 generacji. On dopiero różni się na tyle że warto zapłacić więcej. Za 2013 75 kafli to przesada
A co sądzicie o tej sztuce?
Generalnie chciałbym usłyszeć obiektywne opinie na temat tego autka
Już rozmawiałem z Grzeskiem i jadę ro obejrzeć.
Ponieważ jego cena mocno przekracza mój budżet przeznaczony na zmianę auta to muszę trochę popytać...
Poza tym silnik 1.6 a chciałem 140km więc muszę myśleć o programie.
Zna ktoś ten samochód oprócz właściciela?
Proszę o opinie może być na prvt.
Panowie i Panie
Touran z tego ogłoszenia mi się spodobał co o nim myślicie?? Jakieś spostrzeżenia, może ktoś już go oglądał i podzieli się refleksjami? Bo cena jak za ten rok i wyposażenie chyba OK, ale jak wiadomo - cena to nie wszystko.
Panowie i Panie
Touran z tego ogłoszenia mi się spodobał co o nim myślicie?? Jakieś spostrzeżenia, może ktoś już go oglądał i podzieli się refleksjami? Bo cena jak za ten rok i wyposażenie chyba OK, ale jak wiadomo - cena to nie wszystko.
Wedlug mnie to on ma tylko kierownice z R-line, ciekawe co sprzedający chce ukryć pod tymi listami na nadkolach ,pewnie rdze [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]dach oklejony karbonem też daje dużo do myślenia,jak nie pojedziesz i nie zobaczysz to nie będziesz wiedział co jest z tym autem . Ja osobiscie bym sobie nim glowy nie zawracal. Tyle oddemnie [WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]
wystukane z mojego SamsunG J1
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
Tomeg pisze:A co sądzicie o tej sztuce?
Generalnie chciałbym usłyszeć obiektywne opinie na temat tego autka
Już rozmawiałem z Grzeskiem i jadę ro obejrzeć.
Ponieważ jego cena mocno przekracza mój budżet przeznaczony na zmianę auta to muszę trochę popytać...
Poza tym silnik 1.6 a chciałem 140km więc muszę myśleć o programie.
Zna ktoś ten samochód oprócz właściciela?
Proszę o opinie może być na prvt.
W sumie to juz nieaktualne niestety. Rzeczywistosc zweryfikowala ambicje i musze zostać przy okreslonym wczesniej budżecie...
Ale fura prezentuje sie grubo powyzej normy...
Tak wiec powrót do poszukiwań.
Panowie i Panie
Wedlug mnie to on ma tylko kierownice z R-line, ciekawe co sprzedający chce ukryć pod tymi listami na nadkolach ,pewnie rdze [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]dach oklejony karbonem też daje dużo do myślenia,jak nie pojedziesz i nie zobaczysz to nie będziesz wiedział co jest z tym autem . Ja osobiscie bym sobie nim glowy nie zawracal. Tyle oddemnie [WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]
wystukane z mojego SamsunG J1
... no bez przesady, że tylko kiera z R-Line... żle nie wygląda, tylko te nadkola ale jak Tobie nie przeszkadza, warto sie zainteresować