Usunięcie postu i lans adminów

Tu zgłaszamy wszelkie propozycje zmian odnośnie działania forum.
Awatar użytkownika
badi
Przeglądacz
Auto:: 1T3, 2.0, 2010r.
Imię:: Przemek BADI
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy

Re: Usunięcie postu i lans adminów

Post autor: badi »

Jarry widzę prawda w oczy kole to się rozpisałeś, dobrze a teraz tak, napisałem w dziale giełda, że zdjęcia nie wrzucam bo każdy zainteresowany ofertą wie jak wygląda PS4. No ale trafił się jeden kolega służbista, no to i ja mu służbowo odpisałem. Nie potrzebne było moim zdaniem rozpisywanie się w tym temacie innych forumowiczów, gdyż nie był to dział pod tytułem rozpisz się i bądź adwokatem innych , ale ok. Temat był i już go nie ma także looz, jest nowy z real foto i teraz chyba jest git. Według mnie nie miałem żadnych potyczek słownych i nie zachowywalem się nie grzecznie, ale jeżeli tak było to odebrane ok rozumiem, każdy jest inny. Nie miałem także złego dnia, tygodnia czy nawet miesiąca. Dziwi mnie Twoje tłumaczenie, że kolega tak czy siak sprzedaje samochody na allegro itp.. To Ty jesteś adminem i Ty powinieneś dawać przykład a jednak było inaczej, ale ok tematu nie było tu i już nie ma dziale giełda. To tyle co miałem do powiedzenia w tym temacie, jeżeli kogoś urazilem itp. to przepraszam.

pozdrawiam Badi
był Touran 1t1 2006 DSG 2.0 BMM 140ps
był Touran 1t3 2010 manual 2.0 CR 140 ps
jest Golf 6 GTD 2008 manual 2.0 CR 170ps
jest Ford S-max 2017 Vignale 2.0 Ecoboost 241ps
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów
Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
Imię:: Rołbert
Podziękował: 584 razy
Otrzymał podziękowań: 828 razy

Post autor: jarry »

badi pisze:jeżeli kogoś urazilem itp. to przepraszam.
:drinks:
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)

"Frustra vivit, qui nemini prodest"

*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
Awatar użytkownika
wesol
Władca postów
Auto:: touran BLS i 2x CAYC
Imię:: Pawel
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 420 razy

Post autor: wesol »

Lepsze akcje były na innych forach. Ktoś wrzuca temat w giełdzie i wątek nie jest widoczny puki nie zostanie zaakceptowany. Okej. Widać tylko ze coś czeka na zatwierdzenie. No i pojawia się moderator i temat jest zatwierdzony i odrazu towar zarezerwowany/kupiony.. zwykły user nie miał nawet 15 sekund szansy na ten towar. Podać na którym forum to było? Sprawiedliwości nie było i nie będzie.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
Awatar użytkownika
maciej22.86
Przeglądacz
Auto:: 1T1 1.9 TDI 77KW
Imię:: MACIEJ
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: maciej22.86 »

wesol pisze:Lepsze akcje były na innych forach. Ktoś wrzuca temat w giełdzie i wątek nie jest widoczny puki nie zostanie zaakceptowany. Okej. Widać tylko ze coś czeka na zatwierdzenie. No i pojawia się moderator i temat jest zatwierdzony i odrazu towar zarezerwowany/kupiony.. zwykły user nie miał nawet 15 sekund szansy na ten towar. Podać na którym forum to było? Sprawiedliwości nie było i nie będzie.
Na forum TT tak jest...
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Post autor: spacewalker »

wesol pisze:Lepsze akcje były na innych forach. Ktoś wrzuca temat w giełdzie i wątek nie jest widoczny puki nie zostanie zaakceptowany. Okej. Widać tylko ze coś czeka na zatwierdzenie. No i pojawia się moderator i temat jest zatwierdzony i odrazu towar zarezerwowany/kupiony.. zwykły user nie miał nawet 15 sekund szansy na ten towar. Podać na którym forum to było? Sprawiedliwości nie było i nie będzie.
dlatego niektóre dobre fora wywaliły całkowicie dział giełda.
Przynajmniej widać co się dzieje, co ludzie robią , a nie ze forum jest zasypywane przez "pustelników wydłubujących miedz z kabli"
Awatar użytkownika
Eljot
Władca postów
Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
Imię:: Lesław
Podziękował: 780 razy
Otrzymał podziękowań: 344 razy
Kontakt:

Post autor: Eljot »

Ostatnio rozmawiałem z kolegą na temat Forum.
Zgodziliśmy się co do tego, że nie ma tutaj już takiej atmosfery jak kiedyś a Forum stało się najaktywniejsze w dziale Giełda.

Nie powiem, sam wyłapałem tam nie jedną okazję (albo niekoniecznie okazję), ale to "COŚ" co można było kiedyś zobaczyć jakby zanika...

A szkoda.
:uklon:
[you] zobacz nasz Black Hunk
Obrazek
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Post autor: spacewalker »

Eljot pisze:Ostatnio rozmawiałem z kolegą na temat Forum.
Zgodziliśmy się co do tego, że nie ma tutaj już takiej atmosfery jak kiedyś a Forum stało się najaktywniejsze w dziale Giełda.

Nie powiem, sam wyłapałem tam nie jedną okazję (albo niekoniecznie okazję), ale to "COŚ" co można było kiedyś zobaczyć jakby zanika...

A szkoda.
:uklon:
co zrobić, wszystko kiedyś przeminie ....
ODPOWIEDZ