A tak poważnie, od jakiegoś czasu szukam dla żony tourana. Głównie do jazdy po mieście. Szkoła - dom - szkoła - zakupy, czasem kilkanaście km za miasto do koleżanek. To wszystko. Oczywiście ktoś powie - kup Pandę. Panda już była
witam seredecznie
-
Piotr_ppp
- Auto:: Touran
- Imię:: Piotr
witam seredecznie
Witam serdecznie wszystkich, mam na imię Piotrek i jestem od touranoholikiem 
A tak poważnie, od jakiegoś czasu szukam dla żony tourana. Głównie do jazdy po mieście. Szkoła - dom - szkoła - zakupy, czasem kilkanaście km za miasto do koleżanek. To wszystko. Oczywiście ktoś powie - kup Pandę. Panda już była
Obecnie jest honda jazz, ale trzeba nam coś dużo większego - z uwagi na niepełnosprawność dziecka, konieczność zamontowania specjalistycznego fotelika, wrzucenia do bagażnika wózka specjalistycznego i innego sprzętu, a więc szerokie tylne drzwi, duży w środku, duży bagażnik, niski i szeroki próg załadunkowy. Czyli jednym słowem - Touran. Nie będę pytał Was żebyście doradzili jaki - bo juz poczytałem i wiem - benzyna 1.6 MPI, fajnie by było po lifcie no i wymagania żony: nie srebrny
- więc poszukiwania rozpoczęte.
- Paweł.F
- ____________________

- Auto:: TOURAN 1,9 TDI, 2007
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 28 razy
Re: witam seredecznie
To może Żuka albo Lublina?
Oczywiście zarcik, troszkę okrutny, ale wybacz
Wiesz, dopuki nie miałem Tourana, to może bym coś innego doradzał. Ale jak już mam, to.... No powiem inaczej: dobrze trafiłeś!!!
Witam serdecznie
ze swojej strony 
Paweł
- marcyb3
- Expert
- Auto:: Touran 1,9 105 KM,2007r
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 141 razy
- Otrzymał podziękowań: 182 razy
Nie wiem czy wejdzie kolego wózek do bagażnika, do Sharana wszedlby na pewno. Musisz sobie gdzieś sprawdzić bo po za kupie auta możesz się zdziwić. Ogólnie mam trzeciego tourana i nie zamienię na inne auto.następny będzie też touran ale już po 2010 
wystukane z mojego SamsunG J1
wystukane z mojego SamsunG J1
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
-
Piotr_ppp
- Auto:: Touran
- Imię:: Piotr
Wejdzie wejdzie, po złożeniu oczywiście. Na auto z platformą przyjdzie jeszcze czas.
7 lat temu wsiadłem do Tourana ale kupiłem Scenica. Do dziś nim jeżdżę ale tamtej chwili nie zapomniałem nigdy ☺☺☺ Nadszedł wiec czas ☺
7 lat temu wsiadłem do Tourana ale kupiłem Scenica. Do dziś nim jeżdżę ale tamtej chwili nie zapomniałem nigdy ☺☺☺ Nadszedł wiec czas ☺