Witam. Drodzy użytkownicy mam do Was pytanie, otóż od niedawna posiadam tourana z 2005 roki wersje trendline i chciałem wymienić tylną lampe gdyż uległa uszkodzeniu podczas cofania. wygląda to tak jak na zalaczniku. Chciałem zamówić lampę na allegro i okazuje się że lampy ktore aktualnie mam są jak mniemam z modelu poliftowego. Moje pytanie brzmi czy takie byly seryjnie montowane w trendlineach z tego roku czy to bylo widzimisię poprzedniego użytkownika ? Czy mogę zamowic po prostu lampe z poliftowego tourana i bez problemow ja założę ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam!
Jakia lampa na tył do Tourana trendline 2005r.
-
Boombel311
- Auto:: touran, 1.9, 2005
- Imię:: Michał
- bartez55
- ____________________

- Auto:: Touran 2.0 TDI [CFHC]
- Imię:: Bartek
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Re: Jakia lampa na tył do Tourana trendline 2005r.
To są lampy od polifta. One nie mają w sobie wbudowanych odblaskow ponieważ polift ma je w zderzaku. Zamontuj lepiej oryginały do przedlifta, tylko nie żadne zamienniki depo bo ich jakość bywa różna.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
- gordon
- ____________________

- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 188 razy
Albo dokup tą uszkodzoną lampę od polifta i do tego hokej z odblaskami. Pewnie z grubsza na jedno wyjdzie jeśli chodzi o kasę, tylko roboty więcej.
-
Boombel311
- Auto:: touran, 1.9, 2005
- Imię:: Michał
A cały zderzak dało by sie zamienic na ten poliftowy? i tak róg mam obdarty to moze zamiast malować kupił bym cały zderzak. Robiliście tak ? podejdą mocowania? Aha i mam doczepiany hak bedzie z tym jakis problem?
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
... bez problemu, możesz sobie nawet wymienic tylną klapę od poliftaBoombel311 pisze:A cały zderzak dało by sie zamienic na ten poliftowy? i tak róg mam obdarty to moze zamiast malować kupił bym cały zderzak. Robiliście tak ? podejdą mocowania? Aha i mam doczepiany hak bedzie z tym jakis problem?
- turek
- Specjalista
- Auto:: Alhambra 7n,Ibiza 6j
- Imię:: Michal
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
Z tego co pamiętam zderzak polift ma inne boczne mocowania ale jak je wymienisz na poliftowe u siebie (slizgi przy aucie na polift) to założysz cały zderzak z polifta, pytanie tylko czy kolory będą podobne