No Panie i Panowie zostaly 4 tyg. i kolega pencilpl podja juz pewne ruchy aby zapewnic nam komfortowe warunki na pogaduchy. Rezerwujemy stoliki w Róży Wiatrów...
p.s. Był w niej miedzyinnymi krecony Sztos 2
[ Dodano: Sob Lut 25, 2012 20:32 ]
Uwaga! Prosze o sugestie dotyczace naszego "wyjscia" do lokalu. Zakładamy rozpoczecie Spota na 12 zeby przyjezdni nie musieli sie zrywac o 6 rano. Chodzi mianowicie o to czy robimy wyjscie do knajpki krótko po przyjezdze, np. 12 poczatek pogadanki i cwiczenia z VAG-iem powiedzmy do 14 potem własnie restaurant na rozgrzewke i przekąske i potem znowu w teren na sesyjke zdjeciowa + jakis przejazd. Na koniec pozegnanie, rozjazdy lub ewentualne zajecia w "podgrupach"
czekamy z pencilpl na sugestie drogich forumowiczów!
Miejsce w Róży Wiatrów wstępnie zarezerwowane na około 25 osób, od godz. 12.00, na ewentualną kawę, herbatę czy psi psi, stoły będą złączone więc przy posiłku będziemy siedzieć razem w grupie. Dziewczyny i dzieciaki ewentualnie mogą się ogrzać, załatwić swoje potrzeby, ewentualnie napić się drinka - dziewczyny oczywiście. Sprawa obiadu to jeszcze do uzgodnienia, czy wjeżdżają z ustalonym menu, czy każdy sam zamawia, co potrwa przy tylu osobach długo, menu można 3 dni przed zjazdem ustalić. To samo tyczy się godziny obiadu, możemy ustalić 3 dni przed zjazdem. Wstępnie podałem 15-17. Menu proponują standardowo, 3 mięsa, różne postacie ziemniaków, sałatki, deser, i coś na słodko, do obiadu lampka wina, koszt na osobę około 45 zł.
Czekamy - "ojciec założyciel" i "vice założyciel" na info !
VW Touran FreeStyle 2.0 TDI, 2010, 140 KM (176,5 KM) TUNE-UP Pzdr!
Panie i Panowie.
Dzwoniłem do Krystiana TUNE UP GDAĂSK, razem ze swoim wspólnikiem odwiedzą nas w "Róży Wiatrów".
O godzinie nic nie wspominałem, bo nie wiem, jak to jeszcze ustalimy.
Aczkolwiek sugerowałbym przy spotkaniu na kawie, czyli na "Dzień Dobry".
Propozycje i inne sugestie wskazane.