@ Kamilek101
Czy temat jest rozwiązany?
Robiłeś Adaptację G85?
Sciąganie w prawo (caddy)
-
- Auto:: Caddy edition 35
- Imię:: Arek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Sciąganie w prawo (caddy)
Jakbym czytał przeżycia z moim caddy z 2016 roku...
też ściąga w prawo - dosłownie identyczny objaw.
Auto było już w 4 ASO - nie mogą sobie poradzić - dla mnie żenująca sytuacja, gdyż w lutym tego roku kończy mi się gwarancja....
U mnie dodatkowo po założeniu felg 17" dochodzi powyżej 120km/h drżenie kierownicy i całego samochodu - szybciej nie da się jechać.
W najbliższym czasie wybieram się do fabryki do Antonika, aby ustalić co to jest.
Wierzcie mi, ze zimą w koleinach nie da się tym autem jeździć
Auto było już w 4 ASO - nie mogą sobie poradzić - dla mnie żenująca sytuacja, gdyż w lutym tego roku kończy mi się gwarancja....
U mnie dodatkowo po założeniu felg 17" dochodzi powyżej 120km/h drżenie kierownicy i całego samochodu - szybciej nie da się jechać.
W najbliższym czasie wybieram się do fabryki do Antonika, aby ustalić co to jest.

- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Re: Sciąganie w prawo (caddy)
Kolego czytamy pierw regulamin : viewtopic.php?f=8&t=7404arki pisze:Jakbym czytał przeżycia z moim caddy z 2016 roku...
Potem się witamy : viewforum.php?f=1
I wtedy możemy pisać coś na forum
Bo inaczej post poleci w kosz przez ADMINA
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -