Zdziwlibyscie się ile rzeczy ludzie chcą zamówić "na gębę" w aso. Często nie odbierają, bo przecież to kilka złotych i aso... A aso zostaje z "pułkownikiem" dopóki inny narwaniec nie zamówi nietypowej części....
Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka
Wyściółka w komorze silnika
- mortdouce
- Kandydat
- Auto:: 2.0 FSI
- Imię:: Robert
- Podziękował: 3 razy
Re: Wyściółka w komorze silnika
Może i masz rację, gdyby dotyczyło to osoby, która pierwszy raz coś zamawia. A tak lekki niesmak pozostałm0nter pisze:Zdziwlibyscie się ile rzeczy ludzie chcą zamówić "na gębę" w aso. Często nie odbierają, bo przecież to kilka złotych i aso... A aso zostaje z "pułkownikiem" dopóki inny narwaniec nie zamówi nietypowej części....

- Mefju
- Użytkownik
- Auto:: OCTAVIA III CKFC
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
Poproś o fakturę proforme na maila, robisz przelew i po problemie, jest XXI wiek..mortdouce pisze:Pewnie i pojeździłby bez tego, ale ja już tam mam, że lubię, jak jest tak, jak spod igłyArek46 pisze: jeżdżę już z miesiąc bez niego i nie zauważyłem dużej różnicy, tzn nie jest głośniej. Szukałem na allegro i olx ale ciężko dostać a nie zebrałem się żeby pytać w ASO. Aha u mnie to numer 1T0863993cJa dzwoniłem do swojego ASO - rzecz dziwna mnie tam spotkała. Pan stwierdził, że mogą mi tą część sprowadzić w ciągu 1 - 2 dni, ale muszę najpierw przyjechać i zaliczkować im. Wszystko ok. Gdybym mieszkał gdzieś niedaleko ASO - ale jeździć z jednego końca do drugi koniec miasta po to, by najpierw zaliczkować a potem drugi raz za dzień lub dwa by odebrać materiał to już lekka przeginka hahaha
Tapnięte z G4
- mortdouce
- Kandydat
- Auto:: 2.0 FSI
- Imię:: Robert
- Podziękował: 3 razy
Też wyjście z sytuacji... Tak czy siak - temat już załatwiony. Wymiana zajęła mi nie całe dziesięć minut.Mefju pisze:mortdouce pisze:Arek46 pisze:
Poproś o fakturę proforme na maila, robisz przelew i po problemie, jest XXI wiek..
Może komuś to ułatwi życie - może nie - u mnie to się nazywa "WYGŁUSZENIE RYNNY PODSZYBIA" a nie komory grodziowej - miała być część o numerze 1T0863993G a była/jest 1T0863993C !!