Witam i pytam
Bo szukam i szukam i im więcej czytam tym jestem głupszy .
Pytanie moje to : jaki panel klimatronika musiał bym założyć by na radiu mieć wizualizację klimatronika , radio mam rcd310 a mój panel taki jak na zdjęciu .
Załączniki
Ostatnio zmieniony czw mar 23, 2017 07:10 przez Gerardos, łącznie zmieniany 1 raz.
po pierwsze wizualizacja działa tylko na radiach nowszego typu rcd310 rcd510 rns510 rns315 rns510
a panel musisz mieć z początkiem numeru 5K0907044 3AA907044 1k8907044 7n0907044
Koledzy nie napisali że nowsze panel są z "AC" a Ty masz panel z "ECON-em", a tu różnica jest w ilości silniczków na kanale ssący nagrzewnicy i do tego może nie działać klimatyzacja na nowszym panelu (do sprawdzenia soft sterownika silnika i ewentualnie to podmiany na inny albo zawirusowania).
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Panowie ja wiem ,że na zdjęciu nie jest rcd310 , dałem zdjęcie by pokazać jaki mam panel climatronika , zdjęcie było robione przed wymianą radia . Dzięki za odpowiedzi , rozumiem z nich, że wymiana panelu na nowszy wiąże się z tym, że coś nie będzie działać .
pozdrawiam
Rozumiem , gdyby to były przeróbki które jestem sam zrobić zrobił bym to ,lecz wymiana softu to już nie mój poziom , więc chyba zostanie tak jak jest .
pozdrawiam