Również dziękujemy za miło spędzony czas i atmosferę w miłym towarzystwie . Wielkie podziękowania dla Golasa jak i Jarrego za organizację Myślę , że bez nich by się to nie odbyło .
Podziękowania dla Jedaro za ogarniecie bordnetza
Miło że mogłem poznać ludzi z TKP
Jeśli będzie coś w czym będę mógł pomóc przy organizacji VII OZTKP to jestem chętny .
Do zobaczenia za rok .
Pozdrawiam
Radymil_ldz
ufff, dziękuję wszystkim za piękne chwile i nie zapomnianą atmosferę ( każdy z was włożył w tę edycję 6OZTKP sporo prac i sił ).Przede wszystkim warto było się spotkać na tak wspaniale zorganizowanym zlocie ze wspaniałymi ludźmi. Zegar zaczął odliczać do następnego WiElKieGO 7OZTKP, z niecierpliwością wpatruję się w niego..
Chciałbym gorąco bardzo przeprosić Osoby które na to zasługują ..
do zobaczyska
Przyłączam się do podziękowań. Miło było po raz kolejny.
Szczególne podziękowania dla organizatorów, Jarry, Golas i wszystkich, którzy mieli jakiś wkład w organizację spotkania oraz dla naszych sąsiadów z grupy Tiguan za wspólne imprezowanie.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za rok.
Witam!
Również chciałbym podziękować wszystkim za mile spędzony czas .
Szczególne podziękowania dla Golasa i Jarrego za organizację zlotu i ogarnięcie tematu.
Podziękowania również dla kolegów Jaras99 oraz Jedaro za poświęcenie czasu na modzenie przy samochodziku.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na VII OZTKP bo młody już się pyta kiedy jedziemy
To i my przyłączamy się do podziękowań dla organizatorów, oraz dla pozostałych uczestników. Miło było poznać nowych ludzi i spędzić z nimi te kilka dni. Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia za rok. Pozdrawiamy!!!