Twoje koła - parametry felg i foto

Zawieszenie, koła, podwozie, układ kierowniczy, hamulce, opony itp.
Awatar użytkownika
doman
Przeglądacz
Auto:: AVQ
Imię:: Michał
Podziękował: 18 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Kontakt:

Twoje koła - parametry felg i foto

Post autor: doman »

Chciałbym zaproponować temat w którym każdy mógłby zaprezentować swoje koła/felgi na foto wraz z ich parametrami tak aby łatwo można było zorientować się jak to leży na aucie - chodzi o szerokość, wysokość, ET koła wraz z dopiskiem na jakim zawiasie auto jeździ , czy ewentualnie stoi na dystansach.

Jestem na etapie poszukiwania alu i szczerze mówiąc ori dedykowane mają słabe ET... tak tak wiem - tak fabryka nakazała... ale jak jest nieco szerzej to lepiej to wygląda no i auto jeździ stabilniej na zakrętach ;)

Mam nadzieje że starzy tubylcy forum mnie nie zjedzą i temat się rozwinie bez zbędnych opisów i pytań:

tylko foto (z przodu, z tyłu) i parametry koła

Wiem Wiem jest podobny temat
www.touranklub.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=6311&view=unread#unread

ale na pytanie czy będą pasować jakieś felgi są przeważnie dwie odpowiedzi : tak , albo nie, ewentualnie ktoś na jakiś czas wrzuci jakieś foto poglądowe nie zawsze z opisem.

Pozdrawiam
Zastava 1100p -> Polo 86c2f -> Polo 6n i Arosa -> Bmw e46 touring -> Bora variant -> Punto mk1 -> Ibiza 6k -> Polo variant -> a teraz TOURAN 1T0 i POLO 9N0
--------------------------------------
https://domandesign.cupsell.pl/
Awatar użytkownika
poldiver
Zaawansowany
Auto:: Caddy 1.6TDI 2011
Imię:: Kuba
Podziękował: 30 razy
Otrzymał podziękowań: 71 razy
Kontakt:

Re: Twoje koła - parametry felg i foto

Post autor: poldiver »

doman pisze: ...ale na pytanie czy będą pasować jakieś felgi są przeważnie dwie odpowiedzi : tak , albo nie, ........

Pozdrawiam
Spytam z czystej ciekawości:
a jaka inna odpowiedź mogłaby paść?
Bo albo pasują, albo nie. Innej alternatywy nie ma :haha:
ODPOWIEDZ