Stacja multimedialna w trase
-
KaGeBe
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0TDI 140KM 2005r
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Stacja multimedialna w trase
Witam, właśnie wczoraj wróciłem z urlopu z Ukrainy , wybrałem się w tą podróż z żoną i trójką dzieci trasa około 2000km i tutaj mały zonk - droga do celu tam zajęła mi 19h w tym granica 5h , nazat wyszło lepej 12h. Z uwagi na tak długie przejazdy potrzebuje koniecznie kupić stację multimedialną ja niestety posiadam w aucie MFD2 CD , posiadam w aucie modem wifi , więc internet jest. Chcę jeszcze w te wakacje jechać w góry więc sprawa dość pilna.
Najważniejsze dla mnie aby stacja posiadała:
-wifi
-bluta
-android - yanosik robi robote !
- reszta opcjonalnie....
znalazłem taką
allegro.pl/8-nawigacja-vw-seat-skoda-radio-android-7-1-i6860745475.html?fromVariant=6860745475
kilka osób już kupiło, co o niej sądzicie , może wy kupowaliście coś takiego ?
-wifi
-bluta
- reszta opcjonalnie....
znalazłem taką
allegro.pl/8-nawigacja-vw-seat-skoda-radio-android-7-1-i6860745475.html?fromVariant=6860745475
- Mefju
- Użytkownik
- Auto:: OCTAVIA III CKFC
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
Re: Stacja multimedialna w trase
Mam coś takiego tylko,że brałem z aliexpress, wtedy jeszcze były z Android 5.1I 1gb ram,płaciłem coś koło 240€. Ogólnie polecam, jako nawigacja sprawdza się bardzo dobrze i gra też przyjemnie. Dużo lepiej działa po zmianie rom na taki z XDA.KaGeBe pisze:Witam, właśnie wczoraj wróciłem z urlopu z Ukrainy , wybrałem się w tą podróż z żoną i trójką dzieci trasa około 2000km i tutaj mały zonk - droga do celu tam zajęła mi 19h w tym granica 5h , nazat wyszło lepej 12h. Z uwagi na tak długie przejazdy potrzebuje koniecznie kupić stację multimedialną ja niestety posiadam w aucie MFD2 CD , posiadam w aucie modem wifi , więc internet jest. Chcę jeszcze w te wakacje jechać w góry więc sprawa dość pilna.
-wifi
-bluta
- reszta opcjonalnie....
znalazłem taką
Tapnięte z G4
-
no010
- Początkujący
- Auto:: VW T1 1.9 BLS '07
- Imię:: Radek
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
Podzielam opinię kolegi wyżej
U mnie już ponad pół roku, gra całkiem przyzwoicie, navi bez zarzutów, kamerka cofania działa plus inne bajery
U mnie już ponad pół roku, gra całkiem przyzwoicie, navi bez zarzutów, kamerka cofania działa plus inne bajery
-
KaGeBe
- Początkujący
Dzięki za odpowiedzi
w takim razie może coś o mocniejszych parametrach , procek,ram...?
A jak Panowie z podłączeniem ? jakieś problemy ?
A jak Panowie z podłączeniem ? jakieś problemy ?
- Tomi
- ____________________

- Auto:: Touran 5t, 2.0tdi 150,dsg
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 48 razy
Podlaczenie masz P&P, wiec bezproblemowoKaGeBe pisze:A jak Panowie z podłączeniem ? jakieś problemy ?
- Mefju
- Użytkownik
- Auto:: OCTAVIA III CKFC
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
Nie wiem czy Android 7.1 to akurat dobry wybór, jak szukalem radia to były tylko z 6.0 i 1GB ram w moim budżecie (do 250 euro). Kupiłem za 240 z androidem 5.1 i 1GB ramu, i to też muliło, dopóki nie wgrałem romu od Malaysk, który wycina połowę syfów od google 
Może coś z 6.0 znajdziesz z 2GB Ram. Choć jak chcesz kupić w PL to myślę, że warto skontaktować się ze sprzedawcą i zapytać, jak to działa itp.
z montażem nie ma problemów, wszystko P&P, nie wiem tylko jak z anteną GPS jeśli masz fabryczną, ja nie miałem, więc w zestawie była dokładana, którą zamontowałem pod deską, bardzo szybko łapie sygnał GPS.
Jedyny minus tego wszystkiego i to nie tylko u mnie, to słaby odbiór radia FM, nawet w dużym mieście potrafi "skrzeczyć"
Może coś z 6.0 znajdziesz z 2GB Ram. Choć jak chcesz kupić w PL to myślę, że warto skontaktować się ze sprzedawcą i zapytać, jak to działa itp.
z montażem nie ma problemów, wszystko P&P, nie wiem tylko jak z anteną GPS jeśli masz fabryczną, ja nie miałem, więc w zestawie była dokładana, którą zamontowałem pod deską, bardzo szybko łapie sygnał GPS.
Jedyny minus tego wszystkiego i to nie tylko u mnie, to słaby odbiór radia FM, nawet w dużym mieście potrafi "skrzeczyć"
-
KaGeBe
- Początkujący
no akurat na radiu mi zależy ! czym jest spowowany ten słaby odbiór ? a nie można założyć nowej osobnej anteny ?
- Letis
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 AZV 2003
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
- Kontakt:
W tych stacjach wystarczy dołożyć dodatkowy wzmacniacz antenowy. Ja mam taką samą stacje w Bmw i jest na jednym z for też manual że dolozenie wzmacniacza rozwiązuje temat.
Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

- turek
- Specjalista
- Auto:: Alhambra 7n,Ibiza 6j
- Imię:: Michal
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
Osobiście zastanawiam się nad takim czymś i rzuciłem hasło na forum ale chyba jeszcze nikt takiego nie ma
viewtopic.php?f=20&t=21057&start=15
viewtopic.php?f=20&t=21057&start=15
-
KaGeBe
- Początkujący
właśnie kupiłem http://allegro.pl/radio-dab-android-6-d ... 65090.html
do tego zakupie kamerę cofania i zagłówki multimedialne , ma ktoś coś sprawdzonego ?
czy pod kamerę trzeba prowadzić przewód z żarówki cofania do wymuszenia obrazu jak np. gra radio ? touran rok 2005 ? bo chce kupić odbiornik Wi-Fi do kamer
http://allegro.pl/odbiornik-wi-fi-do-ka ... 81486.html
do tego zakupie kamerę cofania i zagłówki multimedialne , ma ktoś coś sprawdzonego ?
czy pod kamerę trzeba prowadzić przewód z żarówki cofania do wymuszenia obrazu jak np. gra radio ? touran rok 2005 ? bo chce kupić odbiornik Wi-Fi do kamer
-
balbina76
- Użytkownik
- Auto:: Touareg 262KM
- Imię:: Tomasz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
jak to podłączysz to napisz czy wszystko działa jak opisaneKaGeBe pisze:właśnie kupiłem http://allegro.pl/radio-dab-android-6-d ... 65090.html
mnie moje RNS 315 męczy i może bym się skusił na taki sprzęt
MULTIVAN T6 Highline BULLI 2017 204CR/DSG/4MOTION
TOUAREG Business R-Line 2016 3.0 V6 TDI 262 KM 4MOTION
Fiat Ducato 2007/2.3 JTD 120KM
TOUAREG Business R-Line 2016 3.0 V6 TDI 262 KM 4MOTION
Fiat Ducato 2007/2.3 JTD 120KM
-
KaGeBe
- Początkujący
ok, paczka z radiem i kamera w ramce już wysłane , jeszcze się czaje na zagłówki multimedialne 
-- N lip 30, 2017 12:47 --
stacja w touranie wraz z kamerą cofania , system chodzi wyśmienicie - czas na zagłówki
dodam że kamera podłączona poprzez transmitery wi-fi żadnych ciągania kabli przez całą kabinę. Polecam.
-- N lip 30, 2017 12:47 --
stacja w touranie wraz z kamerą cofania , system chodzi wyśmienicie - czas na zagłówki