7
Radyjko sprzedane czy nie ? Jak nie to jaka cena ?
Pozdrawiam
Już nie aktualne
wystukane z garażu z kluczem w ręku
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
Witam. Dołączę się od tematu. Pacjent oczywiście Caddy. Ja też wymieniam na dniach rcd 300 na 310 i mam pytanie czy można wymienić wzmacniacz antenowy na ten z nowymi kablami bez przejściówek? Czy istnieje taki który ma też w sobie nawigację (opcjonalnie webasto) i który nie potrzebuje montażu rekina na dachu ponieważ antenę mam w szybie z przodu.
kris25-05 pisze:Witam. Dołączę się od tematu. Pacjent oczywiście Caddy. Ja też wymieniam na dniach rcd 300 na 310 i mam pytanie czy można wymienić wzmacniacz antenowy na ten z nowymi kablami bez przejściówek? Czy istnieje taki który ma też w sobie nawigację (opcjonalnie webasto) i który nie potrzebuje montażu rekina na dachu ponieważ antenę mam w szybie z przodu.
... no a jak to sobie wyobrażasz ? przecież sam wzmacniaćz to mozna powiedzieć tzw"transmiter" a rekin to "receiver" w takiej konfiguracji możesz mieć ALL in ONE, w przeciwnym wypadku każde urządzenie navi/webasto... musi mieć swój "receiver" (antenę)
Mam pytanko zmieniłem RCD300 na RCD310 i mam problem z wtyczkami anteny bo w starym były dwa pojedyncze a tu mi się wydaje że musi być jedna kostka na dwa wtyki. Jest do tego jakaś przejściówka, albo jak to przerobić?
1. Ford Focus Mk1 Vagon 1.8 TDDI 90KM
2. VW Touran 1.9 TDI BKC 105 KM
SeeSoon pisze:Mam pytanko zmieniłem RCD300 na RCD310 i mam problem z wtyczkami anteny bo w starym były dwa pojedyncze a tu mi się wydaje że musi być jedna kostka na dwa wtyki. Jest do tego jakaś przejściówka, albo jak to przerobić?
ja zdjąłem te obudowy plastikowe i pasują idealnie.
SeeSoon pisze:Mam pytanko zmieniłem RCD300 na RCD310 i mam problem z wtyczkami anteny bo w starym były dwa pojedyncze a tu mi się wydaje że musi być jedna kostka na dwa wtyki. Jest do tego jakaś przejściówka, albo jak to przerobić?
A jak je zdjąć?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
1. Ford Focus Mk1 Vagon 1.8 TDDI 90KM
2. VW Touran 1.9 TDI BKC 105 KM
A jak je zdjąć?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka