Poszukuję modelu z 2007 lub nowszego. 2.0 TDi DSG
Hej, to mój pierwszy post. Zarejestrowałem się bo poszukuję Tourana i mam nadzieję, że mi pomożecie. Szukam modelu z 2007 lub nowszego. 2.0 TDi DSG dotykowa navi, xenon klimatronic elektryka i podgrzewanie foteli, lusterko fotochromatyczne, parktronic przód i tył. Ogólnie jak najlepsze wyposażenie. cena do 50000 PLN. Możecie coś polecić? Z góry dzięki.
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Witam na forum TKP i zapraszam do Powitalni.
Na początek to ty kolego trochę popracuj, wyszukaj i pokaż przykładowe autka. My postaramy się pomóc
Na początek to ty kolego trochę popracuj, wyszukaj i pokaż przykładowe autka. My postaramy się pomóc

Ok, to co powieci na ten model? Jak macie jakieś ciekawe propozycje wstawiajcie.
http://gielda.autocentrum.pl/volkswagen ... 90423.html
http://gielda.autocentrum.pl/volkswagen ... 90423.html
Pytanie po ilu trzeba zacząć inwestować w takie auto (pompowtryski, koło dwumasowe itd) gdzieś tu na forum czytałem, że po około 250-300k km lub o 50 k więcej jakoś tak. Jakiego rzędu są to wydatki?
PS: gdzie szukaliście swoich aut. Allegro? Otomoto? Znacie jeszcze jeszcze jakieś ciekawe serwisy? Może na zagranicznych stronach? autoscout24.de, autoscout24.it Nie wiecie czy da się załatwić leasing na auto z zagranicy? Jak tak, to jak do tego się zabrać?
PS: gdzie szukaliście swoich aut. Allegro? Otomoto? Znacie jeszcze jeszcze jakieś ciekawe serwisy? Może na zagranicznych stronach? autoscout24.de, autoscout24.it Nie wiecie czy da się załatwić leasing na auto z zagranicy? Jak tak, to jak do tego się zabrać?
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
QQRYDZA, 200.000 jak na 5-6 letni samochód z Niemiec to nie jest jakoś dużo 
To jest wiarygodny przebieg.
kabum, zwróć uwagę na wpis "sprowadzony jako auto bezwypadkowe", więc ten właściciel nim wypadku nie miał, ale nie wie jak poprzedni - mówił, że bezwypadkowe, ale jak pogadasz to może przyzna się do jakiegoś badania czujnikiem i powie Ci gdzie znalazł nieprawidłowości w grubości lakieru.

To jest wiarygodny przebieg.
kabum, zwróć uwagę na wpis "sprowadzony jako auto bezwypadkowe", więc ten właściciel nim wypadku nie miał, ale nie wie jak poprzedni - mówił, że bezwypadkowe, ale jak pogadasz to może przyzna się do jakiegoś badania czujnikiem i powie Ci gdzie znalazł nieprawidłowości w grubości lakieru.
- marcin/ose
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Cyrus
- Zaawansowany
- Auto:: 1.9 TDI 105 DSG
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
http://www.magro.pl/samochody_uzywane/v ... ajowy.html może ktos będzie zainteresowany tylko cena zaporowa 

- rumun_58
- Użytkownik
- Auto:: 1T1 HL BLS 06"
- Imię:: Bartek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
kabum, niech poda ci VIN po VINie sprawdzisz historię o ile jest, jeśli już VINu nie będzie chciał podać sprzedawca to od razu podziękować. Jak Ci poda i po sprawdzeniu będzie ok to w Lubin masz ASO VW-Audi to podjechać na ścieżkę i zobaczyć co go boli. Koszty niewielkie a przynajmniej sprawdzisz dokładnie, ze zdjęć ładny a cena może niska bo coś do wymiany od zaraz