Nadszedł czas pożegnania z moim wozidełkiem.
Tak więc z ciężkim sercem wystawiam na sprzedaż moje Caddy z 2011 roku, z silnikiem 1.6TDI.
Na razie wrzucam ogłoszenie tylko na forum, gdyż chciałbym aby trafił do kogoś, kto będzie dbał o niego tak jak ja.
Trochę historii auta:
www.touranklub.pl/forum/viewtopic.php?f=9&t=16313
Temat najtrudniejszy - cena (niestety nie mogę uwzględnić wartości sentymentalnej) jest do negocjacji i zależy głównie od ustaleń z nowym właścicielem, co chciałby dostać. Ponieważ wartość dodatkowego wyposażenia zamontowanego przeze mnie w aucie spokojnie przewyższa kwotę ok. 6000 zł, rozważam demontaż niektórych rzeczy. Wartość samego auta oceniam na kwotę 21000zł + koszt wyposażenia, które nowy nabywca będzie chciał zachować. Szczegóły do dogadania. Mój telefon 601 286 441
-- Pt lis 10, 2017 21:54 --
Pierwszy klient, który zdecydował się na oględziny, odjechał zadowolony. Tak więc, mój niezawodny przyjaciel, kompan wielu wspaniałych podróży odjechał w świat.
Pociesza mnie fakt, że nowa właścicielka sprawia dobre wrażenie i mam nadzieję, będzie dbała o autko z podobną pasją i oddaniem jak ja. w każdym bądź razie obiecała, że raz w miesiącu będzie podsyłała mi fotkę, a ja zawsze będę mógł zadzwonić, żeby posłuchać pracy silnika