Wg mnie bez problemu powinien być kompatybilny.. Ale wyszło Ci idealnie

Wyszło NAM idealnie , to Nasze wspólne dzieło Jeżu - Bardzo dziękuję Ci za pomocjeżu pisze:Też to zauważyłem..Miejsce OK ale jeszcze myśłałem o nieco mniejszym RLS 1P0955559A.
Wg mnie bez problemu powinien być kompatybilny.. Ale wyszło Ci idealnie
... a co Twój post wnosi do tego tematu ? ... prosżę nie zaśmiecaj forum takimi pytaniami, w co drugim wątku... cieszymy się, że jesteś posiadaczką Tourana i dołączyłaś do TKP, ale uzyj opcjiAgnieszkaNeo pisze:Jak sprawdzić co moje auto posiada jestem od dzisiaj świeżym posiadaczem
Touran i dla mnie czarna magia bo nic niw wiem co ma. Jak działa klima dwustrefowa itp
OKferda5 pisze:Może ktoś proszę ponownie przesłać zdjęcie na pierwszej stronie, zatrzymał show, dzięki
... komfort zakodowany ?dexter23pl pisze:Koledzy,. .. czujnik AH . zakodowane "zamykanie podczas deszczu" no i ... nie działa.
jakiś patent na to ?
... musisz znalesć optymalne kodowanie dla siebiedexter23pl pisze:Jak i wg mnie światła mijania załączają się zbyt wcześnie.
szukaj na pierwszej stronie akapitu "Regulacja poziomu czułości czujnika zmierzchu czyli co zrobić kiedy automat włącza mi światła za wcześnie lub za późno"dexter23pl pisze:Jak i wg mnie światła mijania załączają się zbyt wcześnie.