mokra podsufitka przy lusterku wewnętrznym
-
- Auto:: Touran,2.0 tdi, 2004
- Imię:: Adam
mokra podsufitka przy lusterku wewnętrznym
Witam. Borykam się z wodą na podsufitce. Zawsze zaczyna kapać przy lusterku i tam nasiąka podsufitka. Reszta jest sucha. Jak by ciekło przy relingach mokre by było przy słupkach (tak myślę). Podejrzenie padło na przednia szybę , byłem w NordGlas, tak sprawdzili i powiedzieli że szyba jest szczelna. Po tym sprawdzeniu faktycznie nie ciekło przez miesiąc. Czyli nic się nie zmieniło jak wczesnej ciekło tak cieknie do teraz, chodź nie zawsze przy każdym deszczu. Raz jest sucho przy dużym deszczu , ale gdy tylko zaparkowałem gdzie auto było lekko pochylone na bok to wracając miałem mokry fotel. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym?
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Re: mokra podsufitka przy lusterku wewnętrznym
Kolego czytamy pierw regulamin : viewtopic.php?f=8&t=7404Dyrektor pisze:Witam. Borykam się z wodą na podsufitce. Zawsze zaczyna kapać przy lusterku i tam nasiąka podsufitka. Reszta jest sucha. Jak by ciekło przy relingach mokre by było przy słupkach (tak myślę). Podejrzenie padło na przednia szybę , byłem w NordGlas, tak sprawdzili i powiedzieli że szyba jest szczelna. Po tym sprawdzeniu faktycznie nie ciekło przez miesiąc. Czyli nic się nie zmieniło jak wczesnej ciekło tak cieknie do teraz, chodź nie zawsze przy każdym deszczu. Raz jest sucho przy dużym deszczu , ale gdy tylko zaparkowałem gdzie auto było lekko pochylone na bok to wracając miałem mokry fotel. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym?
Potem się witamy : viewforum.php?f=1
I wtedy możemy pisać coś na forum
Bo inaczej post poleci w kosz przez ADMINA
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy

Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
- hagio
- Expert
- Auto:: TRENDLINE 2.0 16V BKD2005
- Imię:: BARTOSZ
- Podziękował: 276 razy
- Otrzymał podziękowań: 153 razy
- Kontakt:
Zazwyczaj relingi lecą środkowym mocowaniem za "słupkiem B"Dyrektor pisze:Przepraszam Już nadrabiam.
Chyba że już ktoś wcześniej coś majstrował z relingami.....
Nie czekałbym dłużej tylko podsufitkę bym zdejmował i namierzył szkodnika.
-
- Auto:: Touran,2.0 tdi, 2004
- Imię:: Adam
Przy słupkach sucho jak pieprz. Na pewno nikt nie grzebał przy relingach, przez lata był spokój. No chyba że od trzech lat na wakacje wożę na dachu trumnę i to w jakiś sposób naruszyło konstrukcję. Nic trzeba się temu przyjrzeć.hagio pisze:Zazwyczaj relingi lecą środkowym mocowaniem za "słupkiem B"Dyrektor pisze:Przepraszam Już nadrabiam.
Chyba że już ktoś wcześniej coś majstrował z relingami.....
Nie czekałbym dłużej tylko podsufitkę bym zdejmował i namierzył szkodnika.