Stukające pasy tył
- Piter7707
- Specjalista
- Auto:: Touran TDI 2.0 CFHC 2010r
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 39 razy
Stukające pasy tył
Panowie macie jakiś patent na stukające pasy z tyłu jak dzieciaki wysiadają z tyłu puszcza pasy one się zwiną ale klemra zostaję w stronę drzwi i stuka muszę sam obracać co zrobić
- gordon
- ____________________
- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 188 razy
Re: Stukające pasy tył
Niestety mimo, że nienawidzę takich stwierdzeń, muszę to napisać: ten typ tak ma. Sam mam to samo i nie znalazłem innego rozwiązania, jak wysiąść i poprawić te pie...ne pasy, bo jeżdżenie ze stukającymi pasami pasażerów z tylnej kanapy to masakra. Dwa rozwiązania wysiadam razem z pasażerami i na bieżąco poprawiam pasy jak należy, lub odjeżdżam kawałek i poprawiam pasy.Piter7707 pisze:Panowie macie jakiś patent na stukające pasy z tyłu jak dzieciaki wysiadają z tyłu puszcza pasy one się zwiną ale klemra zostaję w stronę drzwi i stuka muszę sam obracać co zrobić
-
- Użytkownik
- Auto:: 1.6 TDI CAYC 105ps
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Re: Stukające pasy tył
Dokładnie jak kolego pisze. Trzeba się do tego przyzwyczaić.gordon pisze:Niestety mimo, że nienawidzę takich stwierdzeń, muszę to napisać: ten typ tak ma. Sam mam to samo i nie znalazłem innego rozwiązania, jak wysiąść i poprawić te pie...ne pasy, bo jeżdżenie ze stukającymi pasami pasażerów z tylnej kanapy to masakra. Dwa rozwiązania wysiadam razem z pasażerami i na bieżąco poprawiam pasy jak należy, lub odjeżdżam kawałek i poprawiam pasy.Piter7707 pisze:Panowie macie jakiś patent na stukające pasy z tyłu jak dzieciaki wysiadają z tyłu puszcza pasy one się zwiną ale klemra zostaję w stronę drzwi i stuka muszę sam obracać co zrobić