Mam pytanie odnośnie spryskiwacza tylnej szyby. Wymieniłem całe kompletne ramie tylnej wycieraczki ponieważ stare pękło i skruszyła się tulejka. Teraz mam problem z "nakierowaniem" wody na szybę. Macie pomysł jak to zrobić? Lub gdzie dostanę taką część żeby woda lała na szybę? W starej wycieraczce nie miałem wogóle tej części i tego plastiku i gdy lałem wodą to na samochody z tyłu
Problem ze spryskiwaczem tylnej szyby?
-
dejviddo
- Auto:: Touran 2.0/2003r
- Imię:: Dawid
- Podziękował: 1 raz
Problem ze spryskiwaczem tylnej szyby?
Cześć.
Mam pytanie odnośnie spryskiwacza tylnej szyby. Wymieniłem całe kompletne ramie tylnej wycieraczki ponieważ stare pękło i skruszyła się tulejka. Teraz mam problem z "nakierowaniem" wody na szybę. Macie pomysł jak to zrobić? Lub gdzie dostanę taką część żeby woda lała na szybę? W starej wycieraczce nie miałem wogóle tej części i tego plastiku i gdy lałem wodą to na samochody z tyłu
- TOMASZ PLUTA
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.6 tdi 2015
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
Re: Problem ze spryskiwaczem tylnej szyby?
Tam w otworze powinna być dysza spryskiwaczy która kieruje strumień płynu na szybę
-
dejviddo
- Auto:: Touran 2.0/2003r
- Imię:: Dawid
- Podziękował: 1 raz
Re: Problem ze spryskiwaczem tylnej szyby?
Jak sprawdzić numer seryjny tej dyszy wiesz?
-- Pt mar 30, 2018 17:15 --
Już znalazłem, dzięki wielkie za pomoc

-- Pt mar 30, 2018 17:15 --
Już znalazłem, dzięki wielkie za pomoc