Nie zauważyłem żadnego problemu z działaniem zegarów.
Jakiś czas temu wyciągałem je, żeby spolerować mikrorysy na szybce ale wtedy nie podłączałem VCDSa. Dziś z innego powodu go podłączyłem i przskanowałem znajdując powyższy błąd.
Czy to wyciągnięcie i włożenie zegarów mogło spowodować ten błąd? Akumulator odłączałem.
to nie jest nowy problem już był przerabiany temat na forum
lekarstwem jest a w zasadzie doktorem Spacewalker od liczników
wiele osób miało z tym problem po aktywacji podświetlanych wskazówek i to tyczyło się poliftów wiem bo sam w starym liczniku to przerabiałem i Marcin ogarnął mi temat.
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
JEDARO pisze:to nie jest nowy problem już był przerabiany temat na forum
lekarstwem jest a w zasadzie doktorem Spacewalker od liczników
wiele osób miało z tym problem po aktywacji podświetlanych wskazówek i to tyczyło się poliftów wiem bo sam w starym liczniku to przerabiałem i Marcin ogarnął mi temat.
ja tyle ile ich przekopałem, to taki błąd generował jeden klon urządzenia które robiło w tym liczniku przebieg , czy kluczyk itp
Po profilu widać ze autor ma 1T2 - choc wylewny w opisach nie jest i dał jakieś byle co z autoscanu to zakładam ze licznik jest 873 lub 874 i własnie takie "ubijali" tym klonem
Nie programowałem kluczyka ani nie zmieniałem przebiegu. Nic nie programowłem w „Instruments”. Widocznie problem powstał podczas wyciągania i ponownego podłączania kostek licznika. Mój błąd, że nie odłączałem wtedy akumulatora.
Na szczęście zegary działają prawidłowo (na razie).
spacewalker pisze:i dał jakieś byle co z autoscanu to zakładam ze licznik jest 873 lub 874
Co to znaczy byle co z autoscanu?
Co byś chciał, żebym tu wrzucił?