Hejka,
Czy ktoś z Was robił może przekładnie kierowniczą w Prusicach w firmie Centrum Przekładni?
U mnie jest problem z czujnikiem a i silniczek już niedomaga.
Panowie proponują tam używaną sprawdzaną przekładnie za 800zl i wymianę z kalibracja na miejscu za 350. Gwarancja tylko trochę lipna - miesiąc...
A może jakiś inny warsztat we Wrocławiu lub okolicy?
Pozdrawiam
Wymiana przekładni kierowniczej - Prusice
- Lewik
- Zaawansowany
- Auto:: BKC 1,9
- Imię:: Darek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 35 razy
Re: Wymiana przekładni kierowniczej - Prusice
za 800 to przebierasz w uzywanych przekładniach
Miesiąc gwarancji bhhaaaaaaaa
Miesiąc gwarancji bhhaaaaaaaa
- jaras99
- Specjalista
- Auto:: Audi A4 B6 1.9TDI AVF
- Imię:: Jarek
- Podziękował: 66 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
obserwuj aukcje. ja dorwałem magiel III gen z auta potestowego z drążkami kierowniczymi za 400 zł.
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
... dokładnie szukaj uzywki na znanym portalu 3 GEN (1K0...) wraz z wiazką 

- swimmer
- Expert
- Auto:: VW Touran
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
tylko potem to jeszcze jakiś mod trzeba robić z czujnikami bo one inaczej są rozłożone z tego co znalazłem tutaj:
viewtopic.php?f=16&t=5197&hilit=przek%C5%82adnia
generalnie obdzwonilem zaklady w okolicy i pełna usługe na miejscu oferuja tylko w prusiscach, w sensie przyjeżdzasz uszkodzonym autem, oni wstawiaja magiel, adaptacja, geometria i wyjeżdzasz tego samego dnia sprawnym autem.
reszta serwisów każe mi przyjechać z kupionym maglem a oni wtedy założą, przy czym ceny robocizny oscylują w granicach 500zł.
i obawy mamy dwie - wstawie uzywke drugiej generacji w prusicach - nie wiem jak długo pojeździ
kupie 3 generacje i wstawie u ktoregoś z mechniaków i coś nie zabangla... tez dupa.
a może ktoś z forum się zajmuje takimi rzeczami? lub ma magiel do pchnięcia? zawsze to pewniej
viewtopic.php?f=16&t=5197&hilit=przek%C5%82adnia
generalnie obdzwonilem zaklady w okolicy i pełna usługe na miejscu oferuja tylko w prusiscach, w sensie przyjeżdzasz uszkodzonym autem, oni wstawiaja magiel, adaptacja, geometria i wyjeżdzasz tego samego dnia sprawnym autem.
reszta serwisów każe mi przyjechać z kupionym maglem a oni wtedy założą, przy czym ceny robocizny oscylują w granicach 500zł.
i obawy mamy dwie - wstawie uzywke drugiej generacji w prusicach - nie wiem jak długo pojeździ
kupie 3 generacje i wstawie u ktoregoś z mechniaków i coś nie zabangla... tez dupa.
a może ktoś z forum się zajmuje takimi rzeczami? lub ma magiel do pchnięcia? zawsze to pewniej

- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
... to jedż do ASO i wstaw "new one"swimmer pisze:i obawy mamy dwie - wstawie uzywke drugiej generacji w prusicach - nie wiem jak długo pojeździ