Spryskiwacze reflektorów. Problem z uruchomieniem.
-
-Lvkasz-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Spryskiwacze reflektorów. Problem z uruchomieniem.
Witam.
Mam problem z uruchomieniem spryskiwaczy reflektorów. Autko mam od nie dawna i niewiem jak je uruchomić. Wydaje mi się, że powinny one działać przy odpaleniu spryskiwaczy szyby przedniej lecz tak sie nie dzieje.
Mam problem z uruchomieniem spryskiwaczy reflektorów. Autko mam od nie dawna i niewiem jak je uruchomić. Wydaje mi się, że powinny one działać przy odpaleniu spryskiwaczy szyby przedniej lecz tak sie nie dzieje.
- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
To ze sa otwory z klapka o niczym nie świadczy, to moga byc zaślepki... Nie jestem pewien czy dysze widac z góry po otwarciu maski raczej nie, spróbój na macanego
Albo inaczej... masz ksenony albo pakiet ZIMA (grzane fotele, dysze spryskiwaczy) przy zwykłych żarówkach H7? Jezeli tak to powinienes miec spryski jezeli nie to sorry ale raczej nie masz spryskiwaczy na reflektory
[ Dodano: Sob Lis 24, 2012 23:27 ]
A tak najlepiej to sprawdzic podłaczajac auto pod komputer...
A i zeby zadzialały spryski musza byc właczona światła mijania
Albo inaczej... masz ksenony albo pakiet ZIMA (grzane fotele, dysze spryskiwaczy) przy zwykłych żarówkach H7? Jezeli tak to powinienes miec spryski jezeli nie to sorry ale raczej nie masz spryskiwaczy na reflektory
[ Dodano: Sob Lis 24, 2012 23:27 ]
A tak najlepiej to sprawdzic podłaczajac auto pod komputer...
A i zeby zadzialały spryski musza byc właczona światła mijania
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
- alcest
- Użytkownik
- Auto:: 1.9 TDI BXE 06'
- Imię:: Radek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re: Spryskiwacze reflektorów. Problem z uruchomieniem.
Czy ktoś mi potwierdzi, spryskiwacz reflektorów strona kierowcy (stojąc przed autem - prawa) to wg. ETKI nr. 5TA955103A ?