jak są chętni do organizowania to nie ociągać się i działać!
podpowiadam:
1. Ustalić termin
2. Ustalić potencjalne miejsca
3. Wypytać "miejsca" o ofertę
4. Wybrać miejsce
5. Zarejestrować uczestników
6. Ustalić plan i pakować się na Zlot

co prawda to prawda.Eljot pisze:Smutno mi, że Forum się roz.... brak Zlotu'18 jest najlepszym niestety przykładem...
2019???
Post założony Napisane: 23 wrz 2018, o 20:07 oberkało 189 osób...
Skutek???
Zero, zero zainteresowania.
![]()
![]()
a co , rodziny juz nie wpuszczają na zlot ?VWariaT pisze:Ci co kiedyś bywali na zlotach mają rodziny i są wycofani z takich eventów, a generacja new age woli virtual live.... i co poradzić![]()
...tym bardziej że teraz wszystko jest dostępne od ręki. Kiedyś człowiek musiał się nakombinować żeby się trochę wyróżnić na ulicy i chętnie spotykał się żeby zobaczyć i pogadać o home made.
czarne lampy, soczewki, gwinty/kit'y, grille bez znaczków, CA, przeróbki interior, wydechy itd.... to były czasy
VAG event w Żerkowie był 10 lat z rzędu i za rok znów będzieWender pisze:W tym roku byłem na dwóch zlotach (Wolfsgruppe BBQ i Italia o Square), pierwszy z nich był na terenie folwarku konnego Hermanów - bardzo fajne miejsce, rodzinna atmosfera, polecam. Drugi był w Żerkowie, miejscu gdzie wcześniej przez lata odbywał się VAG Event i szczerze mówiąc jakoś mnie nie porwał, nie wiem czy to przez organizacje czy przez miejsce