Touranowicze z WLKP, jakiego dealera VW w Poznaniu polecacie najbardziej? Chodzi mi o kompetencje, podejści do klienta oraz (co ważne) możliwość negocjacji ceny?
Dzięki za odpowiedz. Ostatecznie padło jednak na VW Przezmierowo. Podeszli do tematu bardzo elastycznie i rzeczowo. Pani z Rzepecki - Mroczkowski (dział sprzedaży) nie wysiliła się ponad minimalne odpowiedzi na moje pytania wiec nie zachęciła mnie za bardzo do zakupu...
Dzięki za odpowiedz. Ostatecznie padło jednak na VW Przezmierowo. Podeszli do tematu bardzo elastycznie i rzeczowo. Pani z Rzepecki - Mroczkowski (dział sprzedaży) nie wysiliła się ponad minimalne odpowiedzi na moje pytania wiec nie zachęciła mnie za bardzo do zakupu...
Powiem Ci ze niekiedy bardziej się opłaca jechać do Staszaka do Dusznik, np na serwis (400-500 zł taniej niż Kotowski Cichy) może taniej też będzie przy zakupie.