W związku z organizacją MultiRegio na mazurach podaje pierwsze informacje wstępne dotyczące noclegu w OW Piecki:
1. Termin Spotu 20-23 czerwiec 2019 r.
2. Nocleg: Ośrodek Wczasowy Piecki www.owpiecki.pl
3. Mamy ustalony termin zapisów: do 19.04.2019 r.
4. Prawdopodobnie noclegi jak w 2014 roku będą: Pawilon hotelowy
5. Cena - grupy zorganizowane w cenie nocleg z pełnym wyżywieniem - 80 zł /osoba
-- 5 kwi 2019, o 12:01 --
OFERTA POBYTU
Otrzymałem dzisiaj potwierdzenie pobytu grupy oraz ofertę od Ośrodka Wczasowego Piecki
Termin pobytu: 20-23.06.2019
Ilość osób:
Cena osobodnia: 80 zł/os.
Cena obejmuje:
- nocleg;
- pełne wyżywienie ( śniadanie, obiad, kolacja z możliwością zamiany posiłku na suchy prowiant bądź ognisko );
- organizator bezpłatnie
Dodatkowo dla wszystkich gości ośrodka będzie zorganizowane ognisko z kiełbaskami przy zespole muzycznym.
Oferujemy zakwaterowanie :
pawilon murowany pokoje typu Standard 4-osobowe dwupoziomowe(antresola), oraz pokoje 4 -osobowe z łóżkami piętrowymi ( pokoje posiadają: łazienkę z pełnym węzłem sanitarnym: WC, umywalkę, prysznic; TV, chłodziarkę, czajnik + szklanki, balkon)
pawilon murowany pokoje typu Comfort 4-osobowe dwupoziomowe(antresola) z łazienkami ( pokoje posiadają: łazienkę z pełnym węzłem sanitarnym: WC, umywalkę, prysznic; TV, chłodziarkę, czajnik + szklanki)
domki campingowe bliźniacze typu Brda 4 oraz 6-osobowe dwupoziomowe(antresola) z łazienkami
( domki posiadają: łazienkę z pełnym węzłem sanitarnym: WC, umywalkę, prysznic; chłodziarkę, czajnik + szklanki )
Ośrodek w Pieckach dysponuje:
- recepcją;
- stołówką;
- kawiarnią z TV;
- placem zabaw dla dzieci;
- plażą strzeżoną z pomostem (plaża piaszczysta i trawiasta), w terminie:23.06-31.08.2019r
odległość od domków/pokoi do jeziora ok. 70 m;
- wypożyczalnią sprzętu wodnego ( lipiec, sierpień - odpłatnie );
- wypożyczalnią rowerów turystycznych ( odpłatnie );
- boiskiem do piłki nożnej, siatkowej i koszykowej;
- cymbergajem, piłkarzykami (odpłatnie);
- wytyczonymi miejscami na ognisko;
- parkingiem bezpłatnym;
- polem namiotowym;
- Wi-Fi w obrębie recepcji;
- jazda konna ( ok. 100 m od ośrodka);
- do dyspozycji 3 sale ( wykładowa, szkoleniowa, integracyjna ) przystosowane do zajęć : sportowych, tanecznych, językowych, teatralnych, dydaktycznych itp. ;
- 2 namiotami z podłogą o wymiarach 7 x 15 m;
- stołem do ping-ponga w jednej z sal ;
Możliwość wykupienia w recepcji zezwolenia na wędkowanie.
Brak dodatkowych opłat typu: klimatyczna, licznikowa, itp.
-- 15 kwi 2019, o 07:59 --
Ważne informacje:
ustaliłem dzisiaj z Panią z Ośrodka OW Piecki:
Dla grup zorganizowanych: 3 doby jest cena - 80 zł, ale jeżeli ktoś chce przyjechać na 2 doby to jest traktowany jako gość indywidualny, wtedy cena wynosi - 90 zł/osoba. (Minimum 2 doby).
Dzieci:
Dzieci do 3 lat, które śpią z rodzicami - bezpłatnie (wyżywienie w ramach z rodzicem/rodzicami).
IV MultiRegio Warmińsko-Mazurskie - informacje, dyskusja
-
- Przeglądacz
- Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 207 razy
- Otrzymał podziękowań: 97 razy
IV MultiRegio Warmińsko-Mazurskie - informacje, dyskusja