taaaspacewalker pisze:Kupowac po NR VIN ...to odwieczna zasada VW....
Jak przekodowac sterownik szyby
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
Re: Jak przekodowac sterownik szyby
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 118 razy
- Otrzymał podziękowań: 700 razy
Wszystko jest to samo , rozstaw itpyox pisze:taaaspacewalker pisze:Kupowac po NR VIN ...to odwieczna zasada VW....nie chę mi sie sciągać boczku, ale jeśli faktycznie u mnie w prawych drzwiach kierowcy, siedzi ... 701 (tak pokazuje VCDS) to chyba będzie inny rozstaw otworów mocujących, gdyż w EU ... 701 to też kierowcy tylko, że z lewej strony
- yox
- Władca postów
... faktycznie mam przed sobą stery od Leona (angola) i prawy niczym nie rózni się od lewego, jesli chodzi o mocowaniespacewalker pisze:Wszystko jest to samo , rozstaw itpyox pisze:taaaspacewalker pisze:Kupowac po NR VIN ...to odwieczna zasada VW....nie chę mi sie sciągać boczku, ale jeśli faktycznie u mnie w prawych drzwiach kierowcy, siedzi ... 701 (tak pokazuje VCDS) to chyba będzie inny rozstaw otworów mocujących, gdyż w EU ... 701 to też kierowcy tylko, że z lewej strony
Edit:
Trzeba by porównać układ pinów np w T32/...701, może tam są jakieś róznice lhd/rhd ?
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 118 razy
- Otrzymał podziękowań: 700 razy
co Ty chcesz porównywać jak wszystko idzie CAN-em itp ?yox pisze: Edit:
Trzeba by porównać układ pinów np w T32/...701, może tam są jakieś róznice lhd/rhd ?
to nie era Passata B5 gdzie zamieniali kable z prawego słupka na lewy jak robili Anglika na EU
nie ma różnicy fizycznej, a jedynie softwarowe,
- yox
- Władca postów
no to d... bladaspacewalker pisze:co Ty chcesz porównywać jak wszystko idzie CAN-em itp ?yox pisze: Edit:
to nie era Passata B5 gdzie zamieniali kable z prawego słupka na lewy jak robili Anglika na EU
nie ma różnicy fizycznej, a jedynie softwarowe,
ale skoro zegary idzie przerobić w tę i spowrotem, to myślę że temat do ogarnięcia (VCP)
-
PiochuPGT
- Auto:: Touran
- Imię:: Piotr
Myśle ze kolega już sobie poradził z odwrotnie działająca szyba , ale napisze do informacji kolegów którzy stoją przed podobnym problemem , wystarczy odkręcić sam silnik metalowy od przekładni silniczka szyby i odwrócić go o 180 stopni i szyba działa prawidłowo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk