druga sprawa jest to że w inny sposób zamontowane światła dzienne w touranach po prostu mi się nie podobają i psują wygląd, a tutaj wszystko zostaje w wyglądzie prawie że nie naruszone. Finalnie wrzucę foto jak to wygląda ostatecznie
 druga sprawa jest to że w inny sposób zamontowane światła dzienne w touranach po prostu mi się nie podobają i psują wygląd, a tutaj wszystko zostaje w wyglądzie prawie że nie naruszone. Finalnie wrzucę foto jak to wygląda ostatecznie  
To znaczy że ten łuk nie miał homologacji i sugerujesz że jak by miał to gość by nie musiał płacićwesol pisze:Jak kogoś poracisz na drodze i będzie trwałe kalectwo to będziesz do końca życia płacił tej osobie rentę a jak zabijesz to pujdziesz pierdziel w pasiaki. Unas tak z zabawy jeden drugiemu oo wybił strzałą z łuku i płaci do dziś. To twoja sprawa. Pełnoletni jesteś więc decydujesz o sobie.
 Ludzie nie takie rzeczy mają pozakładane i poprzerabiane, lampy rozklejają, malują itd... i jeżdżą.  Jeżeli wizualnie nie razi po oczach to po co bić pianę
 Ludzie nie takie rzeczy mają pozakładane i poprzerabiane, lampy rozklejają, malują itd... i jeżdżą.  Jeżeli wizualnie nie razi po oczach to po co bić pianę  
Jestem dokładnie tego samego zdania.VWariaT pisze:Nie zaśmiecajcie chłopakowi tematu filozoficznymi wywodami. Zakładaj i ciesz się dziennymi światłamiLudzie nie takie rzeczy mają pozakładane i poprzerabiane, lampy rozklejają, malują itd... i jeżdżą. Jeżeli wizualnie nie razi po oczach to po co bić pianę
 Wasze zdanie znam, po to właśnie służy forum żeby się wypowiedzieć także dzięki..
  Wasze zdanie znam, po to właśnie służy forum żeby się wypowiedzieć także dzięki..   
  i znowu będzie fala krytyki.. No ale cóż..
 i znowu będzie fala krytyki.. No ale cóż..
 Którą felge byście dali na LATO a którą na ZIME?
 Którą felge byście dali na LATO a którą na ZIME?

Z tego co widziałem na ich stronie to również malująszczyku pisze:Co to za firma? Malują proszkowo zaciski?
 http://ajmauto.eu/pl/
 http://ajmauto.eu/pl/