W tym oryginalny zestaw VW 5Q0-898-065 (cena w ASO takiego to tylko: 516.11 zł i nie ma na stanie w magazynie w PL, nie wiem jak w DE)

Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Czy te pianki nie chłoną wody, podobnie ja te niby wygłuszenia w przednich błotnikach po których mamy piękną rudą??Tomasz_W-wa pisze:A ja dziś dostałem paczuszkę z ASO VW, a w niej piankowe podkładki pod rejestrację od VW i Skody oraz VW ramki na tablice.
Wkurzało mnie że mam jakieś ramki z reklamą na aucie (tak założył były właściciel), a do tego jak zamykałem mocnej tylną klapę bagażnika to było słychać jak ranty rejestracji waliły o blachę.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
ładne to to takie todoman pisze:Coś dla wnetrza
Pokaż jakiegoś linka.doman pisze:Coś dla wnetrza
A można wiedzieć gdzie zakupiłeś? Jakie tego koszta?Tomasz_W-wa pisze:A ja dziś dostałem paczuszkę z ASO VW, a w niej piankowe podkładki pod rejestrację od VW i Skody oraz VW ramki na tablice.
Wkurzało mnie że mam jakieś ramki z reklamą na aucie (tak założył były właściciel), a do tego jak zamykałem mocnej tylną klapę bagażnika to było słychać jak ranty rejestracji waliły o blachę.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
https://allegro.pl/oferta/emblemat-nakl ... e=facebookgordon pisze:Pokaż jakiegoś linka.doman pisze:Coś dla wnetrza