WiTaM
- BADYL
- Auto:: TOURAN 1.9 TDI/BSL, 2008r
- Imię:: Daniel
WiTaM
Witam serdecznie forumowiczów, jeszcze nie posiadam swojego Turka, ale kebab już się smaży...
A tak na poważnie to poszukuję wszelkimi możliwymi kanałami VW Touran cross 1,9 TDI 2008-2010, jestem zdecydowany na ten wóz pomimo jego wad i ceniąc jego zalety.
I chcę pozostać na forum jako już szczęśliwy posiadacz...
A tak na poważnie to poszukuję wszelkimi możliwymi kanałami VW Touran cross 1,9 TDI 2008-2010, jestem zdecydowany na ten wóz pomimo jego wad i ceniąc jego zalety.
I chcę pozostać na forum jako już szczęśliwy posiadacz...
"Eko to zdrowe!"
Jest VW Touran 1.9TDI/BSL, UNITED.
- tinware
- Zaawansowany
- Auto:: 1T1 1.6MPI BSE LPG
- Imię:: Kamil
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
Re: WiTaM
Cześć.
Ojej... jakich wad
?
To bardzo wygodne i solidne auto.
Możesz narzekać trochę na brak mocy i max. prędkość, ale bez przesady...
Z tego co pamiętam, to chyba najwolniejszy motor montowany pod maską Tourana - 14sek do 100 km/h, z tego co pamiętam i jeśli nic nie mylę. W Caddy było jeszcze 2.0 SDI - to ok. 18 sek.
Ojej... jakich wad
To bardzo wygodne i solidne auto.
Możesz narzekać trochę na brak mocy i max. prędkość, ale bez przesady...
Z tego co pamiętam, to chyba najwolniejszy motor montowany pod maską Tourana - 14sek do 100 km/h, z tego co pamiętam i jeśli nic nie mylę. W Caddy było jeszcze 2.0 SDI - to ok. 18 sek.
- BADYL
- Auto:: TOURAN 1.9 TDI/BSL, 2008r
- Imię:: Daniel
Ważne żeby ten 1.9TDI nie był BXE i BSL resztę modeli łykam jak pelikan. Kiedyś myślałem o 1.6MPI bo jeżdżę w cyklu mieszanym ale będę obciążał auto (jarmarki ekologiczne, dowóz do klienta kilku klatek z owocami) i boję się że ten silnik nie da rady. Czasem się jeszcze zastanawiam nad 2.0 TDI 140km CR ale mam mieszane uczucia.
"Eko to zdrowe!"
- Sąsiad3320
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0 TDI BMM 2007
- Imię:: Kacper
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Witamy na forum. Niby 2.0 TDI CR to już poprawiona wersja 2.0, ale ludzie jeżdżą 2.0 TDI PD i nie narzekają. My jak szukaliśmy naszego tourana to tylko z 2.0 TDI, z '30 kodów' wyszukaliśmy parę, my akurat mamy BMM z dpf (odmiana jeszcze na PD posiadająca 8 zaworów i 140km) i jest ok.
- woodzuu
- Początkujący
- Auto:: bmw
- Imię:: magchoobVE
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
https://SecreLocal.com - Video Call Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - Video Call Dating