Witam . Potrzebuję [pomocy w zlokalizowaniu lejącej się wody .. Woda leci z pod blachy, przód strona pasażera.. pod prawą nogą.
leję wodę na szybę i podszybie .... i po chwili leci woda pomiędzy łączeniem (zdjęcie). zakleiłem silikonem miejsca z jakich woda dostaje się do środka ... ale to tymczasowe aż zlokalizuje miejsce dostawania się wody.
Dodam że kanały w podszybiu wyczyszczone ... no i nie mogę dojść którędy dostaje się tam woda... proszę o podpowiedzi gdzie szukać, patrzeć..
Dodam że uszczelki w drzwiach nie mają nic wspólnego , gdy lałem wodę to tylko na szybę i po chwili leciała woda szczelinami blachy
Leje się woda ... POMOCY
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- Bzyku
- Specjalista
- Auto:: BKD, 2008
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
Re: Leje się woda ... POMOCY
W tym miejscu to tylko po scianie grodziowej, zdemij blache pod maską, tą z wygluszeniem, dostaniesz sie do silnika wycieraczek i tam szukaj. Ewentualnie mozna jeszcze zdjąć plastikowe nadkole i błotnik, wtedy wszystko bedzie miał na widoku.
Aha jeszcze jedno, masz wszystkie gumy w scianie grodziowej? Moze ktoras źle przylega? Albo harmonijka w słupku A?
Aha jeszcze jedno, masz wszystkie gumy w scianie grodziowej? Moze ktoras źle przylega? Albo harmonijka w słupku A?
Był i się zmył Highline z 2003 z 2.0 TDI AZV 7os
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?
- misiek775
- Zaawansowany
- Auto:: Touran BSE 2006 LPG
- Imię:: Micz
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Zobacz czy nie zebrał się Syf pod podszybiem ewentualnie pod plastikowym nadkolem. Czasem potrafi woda stanąć na podszybiu i przeleje się do kabiny. Ewentualnie szyba źle wklejona (jeśli była wymieniana) 

- pejta24
- Kandydat
- Auto:: 2.0 TDI CFHC
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 3 razy
Witam mam ten sam rok i tez mam wtazenie ze od pasazera jest lekko wilgotno no i woda w bagazniku leci spod listwy progowej na srodku pod zamkiem moze ktos sie spotkal z czyms takim
-- N sty 12, 2020 19:39 --

-- N sty 12, 2020 19:39 --
Temat ogarniety, wyrazy podziekowania dla tak wielkiego grona pomocnych tu dusz...pejta24 pisze:Witam mam ten sam rok i tez mam wtazenie ze od pasazera jest lekko wilgotno no i woda w bagazniku leci spod listwy progowej na srodku pod zamkiem moze ktos sie spotkal z czyms takim