1T1 Lampy przednie CZARNE zamiennik

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
Awatar użytkownika
[mArCin]
Przeglądacz
Auto:: Touran '05 BKC
Imię:: MARCIN
Podziękował: 5 razy

1T1 Lampy przednie CZARNE zamiennik

Post autor: [mArCin] »

Witam grupę :piwo:

Na samym początku napiszę że nie jestem zwolennikiem rozklejania lamp i malowania ich od wewnątrz, dlatego też noszę się z zamiarem zakupu nowych lamp ;)

Chciałbym założyć do swojego Tourana przedliftowego nowe przednie lampy w wersji czarnej w zamienniku. Interesują mnie tylko nowe lampy. Kupiłem już jedne używki niby w idealnym stanie i musiałem niestety odesłać. Dlatego też wybór padł na nowe.

Teraz pytanie czy lepiej brać te z depo czy tyc? Ma ktoś z Was takie w swoim? Które warte polecenia? Nie chcę żadnych ledowych tylko w grę wchodzą zwykle z czarnym środkiem :P

Z góry dziękuję za każdą opinię. :oki:
● KLIKNIĘCIE w obrazek przekieruje do mojego tematu ●
Obrazek
Awatar użytkownika
Reflektory
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię:: Łukasz
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Re: 1T1 Lampy przednie CZARNE zamiennik

Post autor: Reflektory »

Ja bym wybrał tyc, aczkolwiek i tak prawie w 80%one parują , jeżeli robisz czarne środki zrób to na oryginałach ,
Awatar użytkownika
[mArCin]
Przeglądacz
Auto:: Touran '05 BKC
Imię:: MARCIN

Post autor: [mArCin] »

Szczerze to w wielu moich samochodach miałem lampy w zamienniku i jeśli parowaly wystarczyło zdemontować tylna zaslepke żarówek w lampach i problem znikał..

W malowanych lampach z tego co wiem po zdemontowaniu zaślepek nawet potrafią parować, więc zdecydowanie wolę mniejsze zło i kupić właśnie w zamienniku i nie rozklejac oryginalnych lamp ;)
● KLIKNIĘCIE w obrazek przekieruje do mojego tematu ●
Obrazek
Awatar użytkownika
Reflektory
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię:: Łukasz
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: Reflektory »

[mArCin] pisze:Szczerze to w wielu moich samochodach miałem lampy w zamienniku i jeśli parowaly wystarczyło zdemontować tylna zaslepke żarówek w lampach i problem znikał..

W malowanych lampach z tego co wiem po zdemontowaniu zaślepek nawet potrafią parować, więc zdecydowanie wolę mniejsze zło i kupić właśnie w zamienniku i nie rozklejac oryginalnych lamp ;)
Twoja decyzja......
misiek775
Zaawansowany
Auto:: Touran 1,6
Imię:: Micz
Podziękował: 13 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: misiek775 »

Lepszy tyc niż nic.
A tak poważnie miałem do czynienia (nie w VW) z depo i tyc i lepiej wykonany jest tyc
ODPOWIEDZ