Sprawdzone pewne auta z Niemiec

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.
Buntownik
Kandydat
Auto:: VW Touran 1.9 avq 2004
Imię:: Marek

Sprawdzone pewne auta z Niemiec

Post autor: Buntownik »

Witam serdecznie wszystkich właścicieli Touranow. Właśnie rozglądam się za nowym Touranem gdyż sprzedałem swojego 1t1.Szukam właśnie polifta 1t3 z 2011-2012 z silnikiem 1.6 cr. Mam pytania do wszystkich członków klubu a zwłaszcza tych którzy korzystali z usługi sprowadzenia Touranow z Niemiec oferowanej przez Pana Jacka z firmy Vtech mieszczącej się w Łowiczu. Chciałabym się dowiedzieć czy klienci są zadowoleni ze swoich sprowadzonych Touranow i czy ich stan pokrywa się w 100% z zapewnieniami Pana Jacka. Pytam bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii a chciałbym skorzystać z usługi natomiast się trochę obawiam. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i wypowiedzi.
Awatar użytkownika
marcyb3
Expert
Auto:: Touran 1,9 105 KM,2007r
Imię:: Marcin
Podziękował: 141 razy
Otrzymał podziękowań: 182 razy

Re: Sprawdzone pewne auta z Niemiec

Post autor: marcyb3 »

Nie korzystałem z usług Jacka, ale moge polecić, zna się na rzeczy, jest bardzo dużo zadowolonych klientów, znajdź Jacka na Facebooku i poczytaj sobie opinie

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
Buntownik
Kandydat

Dziękuję za odpowiedź. Wiem właśnie że jest dużo zadowolonych klientów ale jeżeli chodzi o usługi jakie oferuje Jacek w firmie Vtech. Natomiast od dłuższego czasu obserwuje i czytam komentarze na Facebooku w grupie "Sprawdzone pewne auta z Niemiec " gdzie Jacek wystawia posty ze sprowadzanymi przez siebie samochodami. Trochę już ich jest ale tylko jedna osoba poleca firmę a sam Jacek w komentarzach odsyła po opinię właśnie do Touran klubu. Ja niestety nic nie mogę znaleźć stąd moje zapytania :lol:
szczyku
Auto:: Sharan 7N, CFFB, 2010
Podziękował: 55 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy

Post autor: szczyku »

Weź pod uwagę że Jacek daje gwarancję na auta ściągnięte, robi pełny serwis, zanim auto trafi do klienta. Jak na razie nie wyczytałem jakiejkolwiek negatywnej opinii. I tej dotyczącej ściągniętych przez niego aut i programów jakie robi.

Choć mam do niego dużo kilometrów, na pewno wybiorę się na program w swoim Sharanie.
Buntownik
Kandydat

Zgadzam się z Tobą. Daje gwarancję na 3 podzespoły po serwisie. Masz rację jeżeli chodzi o złe opinię na temat sprowadzonych samochodów i usług oferowanych w Łowiczu.Ja również nie znalazłem ale też nie znalazłem żadnej pozytywnej opini dotyczącej sprowadzonych aut więc zakladajac tego posta liczę że znajdę je tutaj. Wierz mi że biorę pod uwagę wszystko ale opinię są dziś bardzo ważna kwestią i dużo osób się nimi sugeruję przy kupnie czegokolwiek nawet rzeczy wartych kilka złotych na allegro każdy sprawdza sprzedawcę przed zakupami. My natomiast rozmawiamy tutaj o wydaniu niemalej sumy pieniędzy tak naprawdę opierając się na zaufaniu i wiedzy Pana Jacka w którą nie wątpię. Tylko szukam tych szczęśliwych klientów zakupionych Touranow sprowadzonych przez Jacka żeby się utwierdzic w przekonaniu że to dobry adres do zakupu wymarzonego samochodu
szczyku
Auto:: Sharan 7N, CFFB, 2010
Podziękował: 55 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy

Post autor: szczyku »

Ja na facebookowej grupie Tourana widziałem sporo wypowiedzi ludzi, ktorym Jacek ściągnął auto i wszyscy byli zadowoleni. Ale to było w różnych postach, w gąszczu komentarzy, więc ciężko to wyszukać.

Ogólnie na dzień dzisiejszy nie miałem do czynienia z Jackiem, ale po opiniach, które czytałem, wiem że osobiście przy kupnie auta, zaufałbym Jackowi.
Buntownik
Kandydat

Ja również tym bardziej są mi potrzebne te opinię żeby się przekonać. Dzięki szczyku za podjęcie tematu :piwo:
krzysztof84
Auto:: Toyota Avensis
Imię:: Krzysztof

Post autor: krzysztof84 »

Jak wygląda sprawa formalna zakupu takiego samochodu? Pytam głównie ze względu na film od Moto Doradcy i zastanawiam się czy bez wizyty w Niemczech jest możliwy zakup w sposób legalny takiego samochodu:

https://www.youtube.com/watch?v=XDoNkRMh9bA

Krzysiek
ODPOWIEDZ