Mam pytanie czy idzie z tej kartki wyczytać który rok radia i czy jest to wersja EU dodam tylko że na radiu innej kartki nie ma i nie wiem czy ma BT
mam jeszcze takie zdjęcia z tego radia
Ostatnio zmieniony czw maja 07, 2020 21:42 przez Miki76, łącznie zmieniany 1 raz.
a ty Tomek masz je do sprzedania bo to co wstawiłem chciałem kupić lecz sprzedający twierdzi że nie ma właśnie taj kartki na radiu więc może być różnie
Ostatnio zmieniony ndz maja 24, 2020 14:01 przez Miki76, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślałem że Ty masz te radia i nie wiesz z którego roku mogą być, pewnie gdzieś jest możliwość odczytu Vin-u radia w zaawansowanych opcjach (tak to napiszę), jeżeli ten sprzedający mam 3 sztuki i na każdym radiu nie ma nalepki z Vin radia no i z nr MAC po którym poznasz czy radio ma Bluetooth czy nie to jak dla mnie coś tu jest nie teges
Ja swojego RNS-315 już dawno nie mam, zostało zastąpione RNS-510 jak jeszcze miałem Touran-a
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Wiesz że mam 3D więc nie zamierzam wracać do czerwonego
Co do tego radia co wstawiłem zdjęcia to gość mi odpisał że nie ma BT ogłoszenie ma na fb a swoją drogą trochę dziwne że ktoś usuwa kartkę chyba że radio jest gorące a tam był nr vin ale to tylko moje przemyślenia
Szukaj najmłodszego bo nie będzie problemu z aktualizacją map. Wiem ze starsze radia miały problem po aktualizacji do najnowszej mapy reset itd. Ja mam takie 5JA035192M co prawda skoda ale posiada już dab+ i najnowszą mape v12. Wydaje mi sie że wszystkie rns315 miały bloototh czasami trzeba aktywować VCDSem ( no tutaj potrzebna ta kartka bo byłby pewnie opisany mac tak jak jest na zdj. Tomasza).
Ja mam z 2010 roku i także nie miałem problemu z wgraniem mapy, a wrzucałem już dwa razy
Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
kup sobie Composit media STD , oblokuj Mirror Link olej te nawigacje prehistoryczne ....
albo zainwestuj w Discovery media i będziesz miał mapy za free ze strony VW
Witam jaki koszt takiego radia Composit media STD? Posiadam Vw Touran 1T3 z radiem RNS315 bez BT i chętnie bym je zmienił. To jest nazwa tego radia czy ma jakiś symbol. Ciężko jest uruchomić takie radio? Proszę o info