Brak prądu stałego w wiązce kabli

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
Lisek2408
Auto:: Vw Touran 2.0TDI 2007r
Imię:: Jacek

Brak prądu stałego w wiązce kabli

Post autor: Lisek2408 »

Jestem tu nowy witam wszystkich bardzo serdecznie.Moja sprawa wygląda następująco znajomy podłączył chińskie radio nawigacje wcześniej miałem oryginalne na płyty lecz bez blothoot i postanowiłem wymienić na takie z kamerką chińskie dotykowe od początku były już problemy bo nie wszystko działało jak należy mianowicie z tego co widziałem kroił kable żeby jakoś to wszystko działało druga sprawa to po jakimś czasie zobaczyłem że akumulator się rozładowuje mimo że teoretycznie wszystko zgaszone ok spowrotem do niego podłączył kabelek od zapalniczki coś przerobił i wszystko działało około dwóch lat aż do któregoś pięknego dnia kiedy radio zgasło nie chciało się włączyć i nie było prądu też w zapalniczce kolejny raz tu już na szybko bo jechałem w trasę żeby mieć prąd w zapalniczce
znowu przeciągnął kabel i podłączył się pod stały prąd jest to żółto czerwony kabel z wiązki jaka wychodzi z auta.Problem polega na tym że teraz ani w tym kablu ani w innych poza tymi dwoma cienkimi które będzie widać na zdjęciu którym dołączę nie ma prądu.Radio nie działa w zapalniczce brak prądu wszystkie bezpieczniki dobre zwariowałem już.Czy miał ktoś taki przypadek z góry dzięki za odpowiedzi
Załączniki
received_283760432986187.jpeg
ODPOWIEDZ