pod maską czyściej jak od nowości, wyplakowany na ostro każdy plastik pod maską, opis na fantazji, same ochy i achy, trochę to niepoważne, bo auto nie jest przecież nowe, przebieg nawet i realny, ogólnie podejrzana sztuka
Marek_vizer pisze:no wlasnie nie mam jak sprawdzic w ASO, bo trzeba byc wlascicielem
to, ze produkcja 2007 juz ustalone zostalo ze sprzedajacym
Poszukaj na forum bedziesz mial tam link do goscia z allegro, ktory po VIN sprawdzi Ci historię auta.
A i jeszcze jedno nie napal się żebyś nie żałował - jak już ktoś źle podaje rok produkcji to co będzie dalej - chyba że lubisz mnieć auto- skarbonkę. Spokojnie znajdziesz Turanka - cierpliwości
[ Dodano: Nie Kwi 22, 2012 19:07 ]
rumun_58 pisze:pod maską czyściej jak od nowości, wyplakowany na ostro każdy plastik pod maską, opis na fantazji, same ochy i achy, trochę to niepoważne, bo auto nie jest przecież nowe, przebieg nawet i realny, ogólnie podejrzana sztuka
Kolego z tego co wiem gości który prowadzi ten komis nieźle kombinuje z autami. Ja bym dał sobie spokój z nim.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:Kolego z tego co wiem gości który prowadzi ten komis nieźle kombinuje z autami. Ja bym dał sobie spokój z nim.
Sprzedający się postarał cytat: Wszystkie szyby VW z jednego rocznika, a co z resztą z innych roczników i ten Myty tylko na myjniach ręcznych skąd wie właściciel pokazał mu paragony ?
Widziałem parę Touranów które sprowadził i wszystkie były powypadkowe i mocno picowane do sprzedaży. A silnik w jednym chodził jak by 200 tkm bez serwisu przejechał wszystko klekotało jak by luzy miało.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
tego samochodu akurat nie sprowadzil, jest zarejestrowany w gliwicach od lutego 2010, tylko go wypicowal do sprzedazy. Sporo przeklaman w ogloszeniu, wiec juz nie wiem czy w ogole jest sens tam jechac go obejrzec (oczywiscie z miernikiem lakieru tak czy inaczej )
QQRYDZA - wyslalem Ci maila, moze sprawdz w spamie jak nie doszlo