Problem z ksenonami
-
Tomasz8787
- Auto:: Touran 2.0 TDI 140km 2004
- Imię:: Tomasz
Problem z ksenonami
Witam. Mam pytanie wsiadając do auta wieczorem zauważyłem problem z ksenonami. Po odpaleniu auta przy światłach auto widać ze ksenony się Poziomuja ale po zejściu od razu idą do góry i świecą centralnie na wprost jaka może być przyczyna ? Czy wystarczy regulacja ? Czy to jakas usterka mechaniczna ? Dodam ze jestem nowy na forum 
- bartek0-01
- Specjalista
- Auto:: 1T3 2.0TDI CFHC DSG 2014
- Imię:: Bartłomiej
- Podziękował: 204 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Re: Problem z ksenonami
Wszystko jest ok. Miałem tak samo w 1T1
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO
---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
MOJE AUTO
-
Tomasz8787
- Auto:: Touran 2.0 TDI 140km 2004
- Imię:: Tomasz
Hej Bartek właśnie nie jest ok jak jadę ludzie mi światłami świecą bo ksenony za wysoko świecą jadę dziś na kompa myśle ze to czujniki na wahaczach z tylu dwa dni temu wymieniałem sprężyny z tylu wiec może coś naruszyli ? I dlatego tak jest
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 118 razy
- Otrzymał podziękowań: 700 razy
Od kompa to sie zaczyna....zwlaszcza ze cos robiles, a w pierwszym poscie slowa o tym nie wspomniales...., myslisz ze ustawieniem fotela cos sie w swiatlach zmieni?Tomasz8787 pisze:Hej Bartek właśnie nie jest ok jak jadę ludzie mi światłami świecą bo ksenony za wysoko świecą jadę dziś na kompa myśle ze to czujniki na wahaczach z tylu dwa dni temu wymieniałem sprężyny z tylu wiec może coś naruszyli ? I dlatego tak jest
Juz byś dawno dostał odpowoedz.....
- bartek0-01
- Specjalista
- Auto:: 1T3 2.0TDI CFHC DSG 2014
- Imię:: Bartłomiej
- Podziękował: 204 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Dokładnie nie wspomniałeś że było coś robione. Same ksenony robią ruch poziomowania wiec raczej jest ok z nimi wszystko. Podstawa to komp i odczyt co się dzieje. A jak nic nie będzie miałem kiedyś tak że plastik regulacji odbłyśnika wyskoczył z główki silniczka i jedna lampa świeciła za wysoko i oślepiała.spacewalker pisze:Od kompa to sie zaczyna....zwlaszcza ze cos robiles, a w pierwszym poscie slowa o tym nie wspomniales...., myslisz ze ustawieniem fotela cos sie w swiatlach zmieni?Tomasz8787 pisze:Hej Bartek właśnie nie jest ok jak jadę ludzie mi światłami świecą bo ksenony za wysoko świecą jadę dziś na kompa myśle ze to czujniki na wahaczach z tylu dwa dni temu wymieniałem sprężyny z tylu wiec może coś naruszyli ? I dlatego tak jest
Juz byś dawno dostał odpowoedz.....
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO
---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
MOJE AUTO