tberent pisze:Homer pisze:Witajcie Panowie
Czy mógłby ktoś wrzucić link do tej mapy lub samą mapę na upload ?
Szukam wersji na DVD DL, bez karty SD.
No i nie ma nikogo życzliwego...jak już komuś się uda to resztę ma w nosie. Niech sobie radzą sami.
Napiszcie chociaż czy te mapy z ruskiego uploadu to trzeba całą zawartość tego folderu wgrać na płytę czy to jest wersja do wgrywania z karty SD ?
Pytam ponieważ ten plik .iso jest malutki w reszta folderów zajmuje lwią część miejsca.
Ja nie chcę ryzykować wgrywania map z karty SD więc chciałbym wiedzieć co to jest. Czy wrzucić wszystko na płytę czy szukać innej wersji ?
Poczytaj o wgrywaniu map z karty pamięci a nie zadajesz pytania .
Wysłane z mojego SM-A217F przy użyciu Tapatalka
Ale kolega się zirytował, że zadaję (głupie) pytania...myślałem, że do tego właśnie służy forum... ale najwyraźniej nie to forum. Tutaj to wszyscy wszystko wiedzą i zadawanie pytań jest nie na miejscu.
Czyli kolega chciał, tym obcesowym stwierdzeniem, czy raczej skarceniem, zasugerować, że przecież to jest mapa do instalowania z karty...o ja niemądry, przecież to takie oczywiste, że każdy się rodzi z taką wiedzą.
No dobrze ale pozwolę sobie zadać kolejne pytanie, czy raczej powtórzyć pierwsze (ale pewnie teraz to dostanę bana), czy ma ktoś taką mapę ale do wgrywania z płyty ?
Nie chcę uwalić nawigacji ani nawet ryzykować jej uwalenia więc wolę właśnie taką wersję.